28 Μαρτίου, 2024

Μονεμβασιά: Σκότωσε σε τροχαίο δύο ηλικιωμένους – «Τους έσερνε για 200 μέτρα». Τραγουδιστής Πάνια [video]

Μονεμβασιά: Σκότωσε σε τροχαίο δύο ηλικιωμένους – «Τους έσερνε για 200 μέτρα». Τραγουδιστής Πάνια

Σοκαριστικό ήταν το δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μονεμβασιά το βράδυ του Σαββάτου.

Η Μονεμβασιά προσπαθεί να συνέλθει από τον πανικό που προκάλεσε ένας 50χρονος οδηγός το βράδυ του Σαββάτου, ο οποίος χτύπησε μια μηχανή και σκότωσε δύο ηλικιωμένους.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Μονεμβασιά

Ένας οδηγός, σε κατάσταση αμόκ, για άγνωστο λόγο, παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Ο οδηγός μπήκε σε δρόμο της περιοχής από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε τη μηχανή και έπειτα γύρισε και παρέσυρε τον έναν από τους δύο άτυχους ηλικιωμένους για 200 μέτρα.

Τα δύο θύματα, ηλικίας 77 ετών, έχασαν τη ζωή τους λόγω της σύγκρουσης -ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα στο σημείο, ενώ ο άλλος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο έπειτα από βαρύ τραυματισμό.

Ο δράστης, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του, χτύπησε ένα περιπολικό και ένα άλλο όχημα στην προσπάθειά του να διαφύγει. Ωστόσο, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. Μετά από τεράστια κινητοποίηση.

Ο αντιδήμαρχος, κ Χρηστάκος, πάντως, δήλωσε ότι ο δράστης ήξερε τα θύματα, αλλά δεν είχε προηγούμενα μαζί τους. «Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανέναν!», είπε ο αντιδήμαρχος.

Μονεμβασιά: Τραγουδιστής που είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση το ένα θύμα του τροχαίου
Έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους δύο άτυχους ηλικιωμένους που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν ο 77χρονος τραγουδιστής Αναστάσιος Σαρμπάνης. Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια τον Μάιο του 2017, με μία ερμηνεία του τραγουδιού «Τραγουδώ».

Συγκλονίζει ο γιος του νεκρού στη Μονεμβασια: «Τον είδα πέντε λεπτά πριν σκοτωθεί και μετά αιμόφυρτο στον δρόμο!»
Σοκάρει ο γιος του ενός εκ των δυο ηλικιωμένων που παρασύρθηκαν από έναν άλλο οδηγό χθες το βράδυ στη Μονεμβασιά.

Ο Αντώνης, μιλώντας στο Iefimerida.gr, ανέφερε πως «χωρίς λόγο και αιτία πήγαν άδικα δυο άνθρωποι. Είδα τον πατέρα μου στον δρόμο πριν τον χτυπήσει. Εργαζόμουν εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο τον είδα νεκρό στον δρόμο.»

Ο γιος του άτυχου άνδρα ανέφερε πως «τον είχε παρασύρει διακόσια μέτρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον. Χωρίς κανέναν λόγο τους σκότωσε. Είναι τόσο κρίμα και άδικο».