25 Απριλίου, 2024

Μοναδικός ο Έμινεμ στα Oscars! Αυτός είναι ο λόγος που φέτος έκανε την έκπληξη με το «Lose Yourself»! (video)

Για ακόμη μια φορά υπέροχος!

Ένας από τους ανθρώπους που έκλεψαν την παράσταση στα φετινά Oscars, τα οποία με τη σειρά τους πέρασαν στην ιστορία, ήταν ο Έμινεμ, που έκανε την έκπληξη, τραγουδώντας μπροστά στους λαμπερούς καλεσμένους το «Lose Yourself».

Αρκετοί ήταν εκείνοι, που εξεπλάγησαν στην εικόνα του κορυφαίου ράπερ όλων των εποχών, σύμφωνα με αρκετούς, ενώ η παρουσία του αυτή, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Vanity Fair, έμεινε κρυφή από όλους, ενώ δεν αποκαλύφθηκε ούτε στο πρόγραμμα, που δόθηκε στους καλεσμένους και τους συντελεστές.

Έμινεμ

Σε κάθε περίπτωση, οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν και… κινήθηκαν στους ρυθμούς του πασίγνωστου τραγουδιού του Έμινενμ, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στην Ιντίνα Μένζελ, την Γκαλ Γκαντότ και τον Άντονι Ράμος, ενώ ο Μάρτιν Σκορτσέζε δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα.

Πέραν αυτού, πάντως, προκάλεσε αίσθηση και απορία ο λόγος, που ο Έμινεμ εμφανίστηκε στα φετινά Oscars. Ο λόγος εξηγείται πολύ απλά σε ένα tweet, που ο ίδιος έκανε και ανέφερε πως «συγγνώμη, που μου πήρε 18 χρόνια να έρθω εδώ».

Το 2003, λοιπόν, ο Έμινεμ είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για το «Lose Yourself», που είχε ακουστεί για πρώτη φορά στην ταινία «8 Mile», όπου πρωταγωνιστούσε. Το τραγούδι είχε καταλήξει να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά ο καλλιτέχνης δεν είχε εμφανιστεί στα Oscars.

Κάλλιο αργά, βέβαια, παρά ποτέ…