Μικρή Μαντλίν – Ολική ανατροπή: «Αθώος ο Γερμανός παιδόφιλος». Ποιοι οι νέοι ύποπτοι

Μικρή Μαντλίν – Ολική ανατροπή: «Αθώος ο Γερμανός παιδόφιλος». Ποιοι οι νέοι ύποπτοι

Ποια τα νέα δεδομένα για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν Μακάν;

Μια αναπάντεχη τροπή παίρνει, όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν, καθώς ο πρώτος στη λίστα των υπόπτων, Κρίστιαν Μπρίκνερ, όλα δείχνουν πως δεν έχει σχέση, ενώ στο κάδρο μπαίνουν δυο Ρώσοι.

Μια τηλεοπτική εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης, η οποία ασχολείται με εξαφανίσεις, αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως πιθανότατα η Μαντλίν δεν απήχθη από τον Μπρίκνερ, όπως όλοι πιστεύουν αλλά από δυο… Ρώσους!

Αυτή τη στιγμή ο Μπρίκνερ βρίσκεται στις φυλακές του Μπράουνσβαϊγκ για διακίνηση ναρκωτικών και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος την ίδια ώρα που οι εισαγγελικές Αρχές αναζητούν το παραμικρό στοιχείο για να τον «δέσουν» με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Όσο αφορά τους δυο μυστηριώδεις Ρώσους, η εκπομπή επικαλείται νέες μαρτυρίες τις οποίες έχει παραδώσει στην αστυνομία όμως δεν υπάρχει άλλο στοιχείο, το οποίο να έχει διαρρεύσει, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Η Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και από τότε έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια έρευνα για να εντοπιστούν τα ίχνη της.

 1,412 total views,  2 views today