29 Μαρτίου, 2024

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Γιατί έβαψε τα μαλλιά του μπλε – «Άκακος άνθρωπος» ο Στράτος Τζώρτζογλου

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Γιατί έβαψε τα μαλλιά του μπλε – «Άκακος άνθρωπος» ο Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μόλις βγήκε από τη «Φάρμα», εμφανίστηκε με μπλε μαλλιά και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφασή του να αφήσει για πάντα τα νυχτερινά μαγαζιά, για τις ισορροπίες που προσπάθησε να διατηρήσει στη «Φάρμα», για το γεγονός ότι δεν είχε στρατηγική, τον Στράτο Τζώργογλου αλλά και για την εμπειρία που απέκτησε στα μαστορέματα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι περιπέτειας.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να διατηρήσω τις ισορροπίες στη “Φάρμα”. Μπήκα με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ήταν και η εποχή κατάλληλη, αφού δεν κάναμε τίποτα, πέρασα δύσκολα αλλά και ωραία, είμαι ευγνώμων. Νομίζω ότι κάτι έκανα και κατάφερα να προσθέσω ένα λιθαράκι αξιοπρέπειας στο οικοδόμημα της Φάρμας. Δεν είχα στρατηγική, είχα μια πολιτική απέναντι στους ανθρώπους, δεν ήθελα να έχω εκρήξεις και κακές συμπεριφορές, το πολέμησα μέσα μου. Το είδα σαν δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μίλησε για τον καλό του φίλο Στράτο Τζώρτζογλου, για την οικογένειά του, αλλά και για την αγαπημένη του σύντροφο που τον στηρίζει στα καινούργια του επαγγελματικά σχέδια.

«Ο Στράτος Τζώρτζογλου διασκέδασε αφάνταστα στη “Φάρμα”, αν και πήρε λίγο παραπάνω στα σοβαρά το παιχνίδι. Είναι ένας εξαιρετικά καλός και άκακος άνθρωπος. Όντως ήμουν ο “μπαμπάς” της “Φάρμας”, αντιμετώπισα τα παιδιά με πολλή καλοσύνη, όσο μου το επέτρεπαν οι συνθήκες του παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά ήρθαν με ένα στόχο στο παιχνίδι και το σέβομαι αυτό. Είμαι πατέρας και παππούς κι έχω την εμπειρία να βοηθάω τα νέα παιδιά και τα αγαπάω» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Εξήγησε, δε, ότι «έβαψα τα μαλλιά μου μπλε γιατί θα κάνω μια διαφημιστική καμπάνια για το μαγαζί με water sports που ετοιμάζω με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θα συνεργαστώ άλλη μια φορά με τον κουμπάρο μου. Είμαι δάσκαλος σκι από το 1995. Έχουμε αγοράσει κάποια σκάφη, τα οποία κάνουν ημερήσιες εκδρομές και έχουμε και τα θαλάσσια σπορ Για έξι μήνες κάθε χρόνο θα είμαι εκεί».