16 Απριλίου, 2024

Μια νέα πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα εισβάλλει στη ζωή μας και το όνομα αυτού,Βαγγέλης Μολές .

Μια νέα πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα εισβάλλει στη ζωή μας και το όνομα αυτού,Βαγγέλης Μολές .

 

Μια νέα πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα εισβάλλει στη ζωή μας και το όνομα αυτού,Βαγγέλης Μολές . Η μουσική ήταν πάντα μέρος της δικής του ζωής και το πρώτο τραγούδι που συνέθεσε και ερμήνευσε ήταν στην ηλικία των 13 ετών. Η Alpha  Records έγινε πρόσφατα η μουσική του οικογένεια και σας παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο «Aπόψε κάνω μια Ευχή»!

Ο Bαγγέλης Μολές συνθέτει μουσική και γράφει στίχους, εκφράζοντας την ψυχή του μέσα από ένα αισιόδοξο τραγούδι που θα αγαπήσουμε! Ρυθμός, ένταση, χαμόγελο, αγάπη και όλη η θετική ενέργεια της νέας γενιάς είναι εδώ σε ένα τραγούδι που παρασέρνει σε χορό αυτό το Καλοκαίρι ! Το video γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μαρούδα.

Μας μεταφέρει το χρονικό μιας έντονης σχέσης που δεν έχει τελειώσει αλλά με μια πράξη η κοπέλα του αποδεικνύει την αγάπη του για αυτόν. Με την εξαιρετική φωνή του, ο Βαγγέλης Μολές τραγουδά «Aπόψε κάνω μια Ευχή» και μας χαρίζει ακόμα ένα single που έχει αγαπηθεί πολύ.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο ερμηνευτής συνεχίζει τα live του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις live εμφανίσεις του με τίτλο «Στα χνάρια του Καλοκαιριού», που θα ανακοινωθούν άμεσα.

 

προς εγώ