25 Απριλίου, 2024

Μεθυσμένος έχασε την παρθενιά του

Μεθυσμένος έχασε την παρθενιά του

Είμαι 26 ετών και ζω στην Αθήνα εδώ και 3 χρόνια.. Είμαι από επαρχία.. Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν είχα βγει με την παρέα μου για διασκέδαση σε ένα club στα βόρεια προάστια….

Αφού ανοίξαμε τρία μπουκάλια και καταναλώσαμε άπειρα σφηνάκια η ώρα πήγε 4.30 και οι φίλοι μου λέγανε να την κάνουν. Εγώ όμως ήθελα να μείνω ακόμα γιατί νόμιζα ότι με έπαιζε μια πολύ ωραία κοπέλα στο bar. Αφού είπαμε καληνύχτα και φύγανε εγώ κατευθύνθηκα στο bar όπου και παρήγγειλα ένα ποτό ακόμα κοιτάζοντας πάντα την κοπέλα…..Περιττό να πω ότι ήμουν εξαιρετικά μεθυσμένος….Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου ένας άντρας γύρω στα 35-40 και πήρε ένα ποτό.

Φυσικά δεν του έδωσα καμία σημασία γιατί προσπαθούσα να εστιάσω το βλέμμα μου στην κοπέλα.. Κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει ότι πρέπει να καπνίζω πολύ.. Γυρνάω και τον κοιτάω και τον ρωτάω γιατί το λέει αυτό και αμέσως μου δείχνει ότι στο τασάκι καίγανε δύο τσιγάρα και τα δύο ήταν δικά μου….Γέλασα και τότε πιάσαμε κουβέντα.. Το όνομα του μου το είπε αλλά δεν το συγκράτησα……Θυμάμαι όμως ότι μας είχαν τελειώσει τα τσιγάρα και μου πρότεινε να πεταγόμασταν στο σπίτι του που ήταν δύο στενά πιο πάνω να παίρναμε….. θυμάμαι ότι συμφώνησα κ έτσι βρέθηκα σπίτι του.

Κάτσαμε στο σαλόνι, με ρώτησε αν θέλω ποτό και ήρθε δίπλα μου προσφέροντάς μου τσιγάρο…Εκεί που καπνίζαμε άρχισε και μου έλεγε το πόσο όμορφο αγόρι είμαι και πόσο έχει καυλώσει με την πάρτι μου….Εγώ γέλασα και του εξήγησα μέσα στο μεθύσι μου ότι είμαι straight και ότι δεν έχω πάει με άντρα ποτέ……Όταν τα έλεγα αυτά άπλωσε το χέρι του και μου έπιασε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι….Εγώ κοκάλωσα αλλά και παράλληλα καύλωσα πολύ…….

Τότε αυτός μου πήρε το ποτό από τα χέρια μου και το άφησε στο τραπέζι….Άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και πλησίασε τα χείλη του στα δικά μου για να με φιλήσει.. Εγώ τον απέφυγα και αυτός τότε μου φίλησε τον λαιμό μου αρχίζοντας να μου τραβάει μαλακία…..Εγώ είχα παραλύσει και είχα γείρει το κεφάλι μου πίσω απολαμβάνοντας με κλειστά τα μάτια…..

Κάποια στιγμή σταμάτησε και τον άκουσα να βγάζει το παντελόνι του…Μου έπιασε το χέρι και το έβαλε πάνω στο καυλί του….Του το έπιασα και ήταν πολύ χοντρό.. Άρχισα να του το παίζω και τότε το έφερε δίπλα στο κεφάλι μου λέγοντας μου:

-Έλα πανέμορφο αγόρι μου, βάλτο τώρα στο στοματάκι σου να νιώσεις τι πάει να πει να γλύφεις πούτσα….

Εγώ τότε διστακτικά άρχισα να το γλείφω στο κεφαλάκι και μετά το έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου…….Ήμουν τόσο λιώμα που δεν σκέφτηκα το τι κάνω αλλά το ότι αυτή η φάση μου άρεσε…..Τότε μου είπε:
– Έλα αγόρι μου, πάμε στο κρεβάτι να σου δείξω τι χάνεις τόσο καιρό…..

Πήγαμε στο διπλό του κρεβάτι και εκεί με έγδυσε και με ξάπλωσε μπρούμυτα. Άρχισε να με γλείφει στο λαιμό , στην πλάτη, και κατέληξε στο κωλαράκι μου….τότε μου άνοιξε τα κωλομέρια μου και έβαλε την γλώσσα του στην παρθένα τρυπούλα μου…….

Είχα λιώσει στην καύλα, με έγλυφε δυνατά βάζοντας όλη του την γλώσσα μέσα μου….
– Σου αρέσει αγόρι μου?? με ρώταγε

Εγώ δεν απαντούσα, μόνο κάτι βογκητά καύλας έβγαζα. Τότε μου έβαλε δάχτυλο σιγά σιγά με ρώτησε αν το νιώθω……Εγώ του απάντησα:

– Nαί, το νιώθω όλο….συνέχισε.

Αφού επέμενε με το δάχτυλο μου έβαλε και δεύτερο, γλείφοντας γύρω από την τρυπούλα μου συνέχεια………

Τότε ξαφνικά σταμάτησε….Εγώ δεν έβλεπα, έτσι μπρούμυτα που ήμουν, τι έκανε και τότε ένοιωσα κάτι παγωμένο και υγρό στην ψιλοανοιγμένη μου τρύπα….μου έβαζε αλοιφή.
Όταν μου γέμισε την τρύπα ήρθε από μπροστά και μου έβαλε τον χοντρό καυλωμένο του πούτσο στο στοματάκι μου….
-Γλείφε καύλα μου μέχρι να φορέσω το προφυλακτικό…….
Εγώ έγλειφα σαν τρελός……με είχε συνεπάρει το όλο σκηνικό….Με είχε τρελάνει αυτό το μείγμα μεθύσι και καύλας και ότι αυτός σε λίγο θα μου έβαζε το καυλί του μέσα μου…….
Φόρεσε το προφυλακτικό και ήρθε πάλι από πίσω μου….
-Χαλάρωσε, μου είπε.. Άσε με να σε κάνω να νιώσεις τι σημαίνει πραγματική καύλα……

Ένιωσα το καυλί του να ακουμπάει στην τρύπα μου και σιγά σιγά να διεισδύει μέσα μου……Φώναξα δυνατά από πόνο και του είπα να βγει από μέσα μου…..Αυτός μου είπε:
-Ησύχασε αγοράκι μου. Είναι ο πόνος της πρώτης φοράς. Σε λίγο θα φύγει και θα νιώσεις την καύλα να σε γαμάνε……

Τα έλεγε αυτά ενώ ταυτόχρονα έμπαινε και έβγαινε αργά αργά….

Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ο πόνος υποχώρησε και τότε ένιωσα τι σημαίνει να σε γαμάνε……….Αυτός τότε το κατάλαβε και επιτάχυνε τον ρυθμό του……..Μια χοντρή πούτσα έμπαινε και έβγαινε μέσα μου με γρήγορους ρυθμούς…….

Έτσι στα τέσσερα που ήμουν σήκωνα το κεφάλι μου και του έλεγα:
– Έτσι γαμιά μου,,,, Βάλτο μου όλο μέσα,,,, σκίσε με,,,,, τι ωραία που είναι..
Αυτός ακούγοντας αυτά με γάμαγε όλο και πιο δυνατά και παράλληλα μου έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τραβάει μαλακία……

Μέσα σε ξεφωνητά έχυσα και τότε αυτός βγήκε από μέσα μου ,έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε στην πλάτη μου φωνάζοντας:
– Πάρτα αγορίνα μου πάρτα όλα…….

Μετά από αυτό έγειρε στο πλάι και άναψε δύο τσιγάρα δίνοντας μου το ένα……Μετά από λίγο τον πήρε ο ύπνος.
Εγώ τότε σηκώθηκα παραπατώντας, ντύθηκα και έφυγα……..

από τότε δεν τον ξαναείδα παρόλο που πήγα πάλι στο club αυτό……

Ήταν και παραμένει η πρώτη μου επαφή με άντρα. από τότε έχει περάσει ένα εξάμηνο και πολύ θέλω να μου ξανατύχει κάτι τέτοιο…

(Copyright protected OW ref: 8365 “Erotic stories archive”)