19 Απριλίου, 2024

Μετά το πολυήμερο θρίλερ, αποτεφρώθηκε με εντολή εισαγγελέα στη Ριτσώνα η πρωταγωνίστρια, Γκέλυ Μαυροπούλου

Μετά το πολυήμερο θρίλερ, αποτεφρώθηκε με εντολή εισαγγελέα στη Ριτσώνα η πρωταγωνίστρια, Γκέλυ Μαυροπούλου που έφυγε μόνη κι αβοήθητη…

Τέλος στο θρίλερ με εντολή εισαγγελέα… Το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, η Γκέλυ Μαυροπούλου άφησε την τελευταία της πνοή, εντελώς μόνη στο διαμέρισμα της στην Πλατεία Αμερικής, έχοντας ως μοναδική συντροφιά το σκυλάκι της.

Η μεγάλη μας πρωταγωνίστρια, εξαιτίας του ότι δεν είχε συγγενείς, δεν επιτρεπόταν να ταφεί και η τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί. Έτσι, μετά από ένα θρίλερ που κράτησε αρκετές μέρες, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, με εντολή εισαγγελέα, η σορός της αποτεφρώθηκε στην Ριτσώνα.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο εισαγγελέας με δική του υπογραφή αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού. Παρόλα αυτά, επικρατεί ακόμα το μυστήριο με τη διαθήκη και την περιουσία της, με μια γυναίκα πριν από λίγες ημέρες να εμφανίζεται στα αρμόδια όργανα, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος.

Ωστόσο, τα κλειδιά του διαμερίσματος της τα έχει παραλάβει η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας ενώ η κομμώτρια και γειτόνισσα της ηθοποιού έχει το σκυλάκι της.

 Αποτεφρώθηκε τελικά η σπουδαία Γκέλυ Μαυροπούλου