29 Μαρτίου, 2024

Μένιος Φουρθιώτης, αποκάλυψη: Πώς έμενε τζάμπα στη βίλα στον Διόνυσο χωρίς να του ανήκει [φωτο]

Μένιος Φουρθιώτης, αποκάλυψη: Πώς έμενε τζάμπα στη βίλα στον Διόνυσο χωρίς να του ανήκει

O Μένιος Φουρθιώτης φωτογραφιζόταν στη βίλα του σε ώρες χαλάρωσης στον Διόνυσο. Όμως κανείς δεν ήξερε ότι δεν ήταν δική του.

Ουδείς μπορούσε να αντιληφθεί αν η βίλα του Μένιου Φουρθιώτη ήταν ιδιόκτητη ή με ενοίκιο, καθώς όλοι έλεγαν ότι ήταν δική του χωρίς ποτέ να το διαψεύσει αλλά ούτε και να το επιβεβαιώσει.

Έτσι ο Μένιος Φουρθιώτης έμεινε στο κοινό η εικόνα του ιδιοκτήτη η οποία είναι το ίδιο πλαστή με την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ που είχε αποσταλεί στα Υπουργεία προκειμένου ο κ. Φουρθιώτης να λάβει διαπίστευση ως δημοσιογράφος.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ακίνητο ανήκει στην Alpha Bank μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Και το ακίνητο περιήλθε στην κατοχή της μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού και η κυβέρνηση επιβάλλει την απαγόρευση όλων των σχετικών «αναγκαστικών μέτρων».

Έχει τρόπο ο Μένιος Φουρθιώτης

Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Μένιος Φουρθιώτης στην πραγματικότητα έχει βρει τη μέθοδο να μένει στο ακίνητο χωρίς να πληρώνει ενοίκια στο νέο ιδιοκτήτη δηλαδή την Alpha Bank και επικαλείται συμφωνία με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν ο ιδιοκτήτης.

Τώρα πως ακριβώς γίνεται αυτό μένει να διευκρινιστεί καθώς όταν επικαλείσαι μια συμφωνία πρέπει να έχεις αποδείξεις όπως για παράδειγμα ένα έγκυρο συμφωνητικό κατατεθειμένο στην Εφορία, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από τη βίλα του Μένιου Φουρθιώτη:

Μοιάζει πιθανό να πρόκειται για άλλη μία περίπτωση ΕΣΗΕΑ όπου ο Μένιος Φουρθιώτης, (για την ακρίβεια, όπως ο ίδιος αναγνώρισε, η Γραμματέας του) τύπωσε μία ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ από το διαδίκτυο, επικόλλησε την φωτογραφία του Μένιου και την… έδωσε στο αφεντικό της, προκειμένου εκείνος να παριστάνει τον Δημοσιογράφο.

Τώρα για το πως συνεχίζει να διαμένει σε ένα σπίτι που δεν πληρώνει προφανώς θα το μάθουμε λίαν συντόμως.

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη Τράπεζα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Ας όψεται όμως ο κορωνοϊός που «δούλεψε» μέχρι σήμερα υπέρ της τακτικής Φουρθιώτη.

Όλα τα «ωραία» όμως κάποτε τελειώνουν.

Ενίοτε δε με θορυβώδη τρόπο.