Μέγκαν Μαρκλ: Το στεφάνι με ελληνικά λουλούδια που έστειλε για κηδεία Φίλιππου [φωτο]

Μέγκαν Μαρκλ: Το στεφάνι με ελληνικά λουλούδια που έστειλε για κηδεία Φίλιππου

Ποια ελληνικά λουλούδια είχε το στεφάνι της Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία του Φιλίππου;

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να μην έδωσε το παρών στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, ωστόσο δεν παρέλειψε να τον τιμήσει με το δικό της τρόπο.

Ένα στεφάνι με συμβολικό στολισμό φρόντισε να αποστείλει η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η οποία δεν παρευρέθηκε σήμερα στο τελευταίο αντίο προς τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του έχουν δώσει εντολή να τοποθετηθεί ένα στεφάνι κατά την διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνσδορ.

Το ελληνικό στοιχείο στο στεφάνι Μέγκαν Μαρκλ για Φίλιππο

Το στεφάνι, το οποίο συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο αποχαιρετιστήριο σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ, αποτελείται από μια ποικιλία από τοπικά λουλούδια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, από ένα από τα αγαπημένα τους ανθοπωλεία να φτιάξουν το στεφάνι, το οποίο θα περιλαμβάνει απαλή άκανθο, λουλούδι που φύεται στην Ελλάδα, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου και θαλάσσιο ελαιόπρινο, για να εκπροσωπεί το Βασιλικό Ναυτικό.

Το στεφάνι διαθέτει επίσης καμπανούλες, που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που υποδηλώνει την ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα προς τιμή του Ιουνίου, που είναι ο μήνας γέννησης του Φίλιππου.

Ένα άλλο ελληνικό στοιχείο στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου είναι η προσωπική του σημαία, η οποία χωρίζεται σε 4 τμήματα, ένα εκ των οποίων είναι και η ελληνική σημαία.

 766 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email