Μεγάλο επίτευγμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή: Πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια ομορφιάς

Μεγάλο επίτευγμα για τη Σοφία Χατζηπαντελή: Πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια καμπάνια ομορφιάς

Το πρόσωπό της είναι σε γιγαντοαφίσα στη Νέα Υόρκη!

Η Σοφία Χατζηπαντελή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα τόσο με την διαφορετική της εμφάνιση λόγω των ενωμένων φρυδιών της όσο και με την εκρηκτική της προσωπικότητα. Ωστόσο, στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ ήταν ήδη γνωστή και αποτελεί αγαπημένο «παιδί» των σχεδιαστών μόδας και των brands.

Όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή κατάφερε να κλείσει μια πολύ σημαντική δουλειά και συγκεκριμένα, να είναι το πρόσωπο στη νέα καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών «Anastasia Beverly Hills», που είναι γνωστή για τα προϊόντα φρυδιών. Η γνωστή Κύπρια φαίνεται πως εντυπωσίασε την εταιρεία λόγω και των ενωμένων φρυδιών της και τη θεώρησαν ως την πλέον κατάλληλη για τη νέα καμπάνια τους.

Πλέον, το πρόσωπο της Σοφίας Χατζηπαντελή βρίσκεται σε γιγαντοαφίσα σε δρόμους στη Νέα Υόρκη με την ίδια να γράφει στη δημοσίευσή της «Για την βασίλισσα των φρυδιών την ίδια! ❤️ Η νέα καμπάνια κυκλοφόρησε! Πηγαίνετε να με ψάξετε και να μου στείλετε φωτογραφίες».

Δείτε τη φωτογραφία της καμπάνιας:

 

 

 978 total views,  2 views today

.