23 Απριλίου, 2024

Μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor – Το πήρε απόφαση ο Ατζούν – Διέρρευσε μέσα από τον ΣΚΑΪ

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν

Μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor – Το πήρε απόφαση ο Ατζούν – Διέρρευσε μέσα από τον ΣΚΑΪ

Προβληματισμένος ο Τούρκος παραγωγός

Ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά. O παρουσιαστής του ριάλιτι έκανε αποκαλύψεις αλλά έδωσε και spoiler δυνατό μιας και το παιχνίδι έχει φτάσει στην τελική ευθεία.

Survivor: Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι επέλεξε να βγει ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά. Oπαρουσιαστής του ριάλιτι έκανε αποκαλύψεις αλλά έδωσε και spoiler δυνατό μιας και το ριάλιτι έχει φτάσει στην τελική ευθεία. Σε σχετική ερώτηση για το πότε θα τελείωσει, ο Λιανός τόνισε πως μπορεί να είναι και σε λιγότερο από πέντε εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για την απόφαση του Ατζούν να πάει τον τελικό πιθανότατα στις 6 Ιουλίου, ίσως και νωρίτερα.

«Είμαι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για τον Τριαντάφυλλο, επομένως ήθελα να βγω αποκλειστικά σε σένα. Και έχω και χειρότερες ιδέες για μεγαλύτερο πρόβλημα», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Οι παίκτες ζουν, είναι καλά, τους είδα χθες, κάναμε και ένα αγώνισμα. Έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μικρή ευθεία. Η μόνη αλλαγή που θα γίνει τώρα είναι ότι θα είναι μικτό, δηλαδή θα παίζουν και αγόρια και κορίτσια, και πλέον θα είναι καθαρά ατομικό, δηλαδή δεν θα υπάρχει ψηφοφορία όλων των Survivors. Θα έρχονται στο συμβούλιο και θα δείχνουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση».

Όσο για το αν θα παρουσιάσει και πάλι το ριάλιτι;

Δεν ξέρω αν θα το παρουσιάσω ξανά το Survivor, υπάρχει μια θετική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο λόγο έχουν τα κανάλια και η παραγωγή, δηλαδή, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά», είπε μεταξύ άλλων.