9 Δεκεμβρίου, 2023

«Με βίαζε, με χτυπούσε, ήθελε να…»: Σοκάρει η καταγγέλουσα για τον αστυνομικό που την κακοποιούσε σεξουαλικά και την εξέδιδε

«Με βίαζε, με χτυπούσε, ήθελε να…»: Σοκάρει η καταγγέλουσα για τον αστυνομικό που την κακοποιούσε σεξουαλικά και την εξέδιδε

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που συνελήφθη ύστερα από κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’εξακολούθηση

Από Ανθή Κουρεντζή

Μετά απο μια κινηματογραφική επιχείρηση οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό που υπηρετούσε σε νευραλγικό πόστο στο κέντρο της Αθήνας και κατηγορείται για σωματεμπορία και βιασμό.

Με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα, το φερόμενο θύμα μίλησε αποκλειστικά στο Star αποκαλύπτωντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον «γολγοθά» που βίωσε κοντά στον αστυνομικό.

«Με βίαζε, με χτυπούσε, ήθελε να μου κλείσει ραντεβού με το αφεντικό του»

«O αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι…20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου.

Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε απο τον λαιμό δυνατά» είπε η γυναίκα στο Star.

Κατήγγειλε επίσης ότι ο αστυνομικός τη βίαζε κάθε μέρα. Ο εφιάλτης της φέρεται να διήρκησε δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ πριν από λίγες μέρες αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της για να σωθεί.

Η γυναίκα εξομολογήθηκε τα πάντα σε μια φίλη της, η οποία την οδήγησε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η ίδια κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε απο το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Της έταζε προστασία, με το αζημίωτο φυσικά. Όπως είπε, ο αστυνομικός ήθελε να βρεθεί με το «αφεντικό του».

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…», είπε η 34χρονη.

Πώς συνέλαβαν τον αστυνομικό

Οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων δίχως να χάσουν χρόνο, την ίδια μέρα που έγινε η καταγγελία έβαλαν μπροστά την επιχείρηση σωτηρίας της 34χρονης.

Προσημείωσαν 500 ευρώ λέγοντάς της ότι θα πρέπει να τα δώσει στον αστυνομικό όταν επιστρέψει σπίτι παρουσιάζοντας τα ως πληρωμή από πελάτη. Μόλις ο αστυνομικός θα έπαιρνε τα χρήματα, τότε η γυναίκα θα έπρεπε να βγει να πετάξει τα σκουπίδια ως… σήμα και θα την ακολουθούσαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε.

Την Τετάρτη στον ανακριτή ο αστυνομικός – Αρνείται τα πάντα

Οι αστυνομικοί εκτός από τα προσημειωμένα χρήματα εντόπισαν και περίπου 3.000 ευρώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε δωμάτιο το οποίο ήταν πάντα κλειδωμένο.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον αστυνομικό κακουργηματικές διώξεις και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα.