24 Απριλίου, 2024

«Με τον Στράτο Τζώρτζογλου δεν ήμασταν ζευγάρι, υπήρχε όμως ερωτισμός»

«Με τον Στράτο Τζώρτζογλου δεν ήμασταν ζευγάρι, υπήρχε όμως ερωτισμός»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/10) η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηε και στην σχέση που είχε με τον Στράτο Τζώρτζογλου, όταν συμμετείχε στο Σημάδι του Έρωτα.

Η αποκάλυψη της Μπάρμπα για την σχέση της με τον Τζώρτζογλου

«Νομίζω ότι υπήρχε κάτι με τον Στράτο και μένα κάτι πολύ πλατωνικό που ποτέ δεν έγινε κάτι ρεαλιστικό και γι’ αυτό έγραφε και τόσο ωραία στην τηλεόραση. Με τον Στράτο τότε υπήρχε ένας σεβασμός και εκτίμηση και μια χημεία απίστευτη και το κρατούσαμε πάντα γειωμένο.

Δεν ήμασταν ζευγάρι, υπήρχε όμως ερωτισμός. Υπήρχε ένας πλατωνικός ερωτισμός που τελείωσε όταν έγινα κουμπάρα. Ήταν σαν να είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, είναι τρομερό». Εντωμεταξύ, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

 

“Περιμένω όπου να ναι να…” – Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με την Σοφία Μαριόλα

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή την παρουσία του σε θεατρική πρεμιέρα. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το νέο κοινό του επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος -που συγκίνησε με τις δηλώσεις του για την απώλεια της μητέρας του- ανέφερε πως σε λίγο καιρό θα ανοίξει το δικό του γυμναστήριο με την σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

«Περιμένω όπου να ναι να ανοίξει το νέο μας παιδί με τη Σοφία, το οποίο δεν είναι από την κοιλιά. Δεν είναι μωρό. Είναι γυμναστήριο το οποίο ανοίγει σε μια εβδομάδα περίπου».