16 Απριλίου, 2024

«Με το τένις τα πας καλύτερα. Ξέχασες…» – Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Νίκο Χατζηνικολάου (photo)

«Με το τένις τα πας καλύτερα. Ξέχασες…» – Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Χαμός ανάμεσά τους!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά την λήξη του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΚ, όπου η Ένωση έφυγε με το «διπλό» επικρατώντας 3-1, σχολίασε την διαιτησία.

Ο δημοσιογράφος, που είναι γνωστός φίλαθλος των ερυθρολεύκων, σε ανάρτησή του στα social media, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η διαιτησία ήταν σφαγιαστική».

«Η διαιτησία απόψε στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ υπήρξε σφαγιαστική για την ομάδα του Πειραιά! Δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που υπήρξε μόνο στη φαντασία του διαιτητή. Προηγουμένως δεν δόθηκε ένα καθαρό και αδιαμφισβήτητο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Όσο για το τρίτο γκόλ της ΑΕΚ ξεκίνησε από φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού, που δεν καταλογίστηκε. Το VAR σε όλες αυτές τις φάσεις… κοιμόταν! Δείτε τις φάσεις και κρίνετε μόνοι σας! Θλίψη! Ντροπή! #olyaek #olympiacos», έγραψε στην ανάρτησή του.

Ανάμεσα σ’ εκείνους που σχολίασαν την ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, ήταν και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, επίσης στα social media.

Συγκεκριμένα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε στην δική του ανάρτηση: «Με το τένις τα πας καλύτερα. Ξέχασες το πρώτο ημίχρονο και τη μπούκα στο τέλος. Τα εκτιμάει κάτι τέτοια ο κ. Βαγγέλης.#MChatzinikolaou».

Σάλος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργουλη

Σάλος με το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργούλη που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος. Επίσης, σε μία δραματική προειδοποίηση προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος ανέβασε ένα σκίτσο με το σχόλιο Ελληνόπουλα της διαφθοράς (διασποράς) που δείχνει έναν νεο να κοιτάζει μια αγγελία για εργασια έξω απο το δικαστήριο των Βρυξελλών που αναφερει πως ζητείται διερμηνέας Ελληνικών για μόνιμη εργασια.