17 Απριλίου, 2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με ρώτησε πόσα χρήματα θέλω για να υποδύομαι τη σύντροφό του !

Μαυρίκιος Μαυρικίου σε Ιλάειρα Ζήση: Με ρώτησε πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου

Ποια φράση της 22χρονης στον παραγωγό ήταν ο λόγος που αποχώρησαν από το Asian Express – Δεν άφησαν τίποτα κρυφό στο After Dark

Μαυρίκιος Μαυρικίου κι η Ιλάειρα Ζήση πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής (3/6) από το Εξομολογητήριο του After Dark κι ανάμεσα σε άλλα απάντησαν για το Asian Express, τον επερχόμενο γάμο τους και το πιο ακραίο μήνυμα που έχουν λάβει στα κοινωνικά δίκτυα.

Προτού, ωστόσο, μπουν στο Εξομολογητήριο και εξομολογήσουν ο ένας τον άλλο μίλησαν με τον Θέμη Γεωργαντά, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τον πραγματικό λόγο που αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express.

Ποια ήταν η φράση που είπε η Ιλάειρα στον Μαυρίκιο και τελικά αποχώρησαν από το reality;

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα όπως τόνισαν έκατσαν μόλις 8 ώρες στο παιχνίδι και συμμετείχαν μόνο στο πρώτο γύρισμα.

Όπως είχαν ξαναπεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά από αυτό που περίμεναν, ωστόσο τα media έχτισαν τους δικούς τους λόγους αποχώρησης.

Η Ιλάειρα Ζήση είπε στον Μαυρίκιο:

«Αν δεν μπορέσω αργότερα να κάνω παιδιά, θα φταις εσύ».

Αυτή ήταν και η έκφραση που τον τσίγκλισε.

Μ.Μ.: Πήγαμε και περάσαμε συγκλονιστικά. Μου είπε ένα βράδυ μια φράση, που μόλις την άκουσα -δεν ξέρω αν θέλει να τη μοιραστεί με τον κόσμο, δεν την έχει πει ακόμα- λέω φεύγουμε τώρα… Έπρεπε να μείνεις νηστικός, να μην έχεις που να κοιμηθείς, να σε πιάσει βροχή, να σε τσιμπάνε. Αυτό που με τσίγκλισε είναι, επειδή θέλουμε με την Ιλάειρα θα κάνουμε γάμο στις 28 Αυγούστου… Φοβήθηκε ότι θα κολλήσει κάτι και δεν θα κάνουμε παιδιά.

Ι.Ζ.: Η φράση που του είπα, επειδή ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες, ότι αν θέλει να κάνουμε παιδιά, θα φταις εσύ. Στην εξέλιξη της συνέντευξής τους ο θεατρικός παραγωγός ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πίεση την Ιλάειρα να μπουν στο παιχνίδι καθώς εκείνη δεν ήθελε να συμμετάσχει.

Στο Εξομολογητήριο τώρα όπου ο ένας έπρεπε να… εξομολογήσει τον άλλο η Ιλάειρα Ζήση απάντησε μεταζξύ άλλων στο ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει στη σχέση τους αλλά και τι απεχθάνεται πάνω του. Από την μεριά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, αλλά και το άσχημο μήνυμα που δέχτηκε στα social media.

Μαζί με τον Γιώργο Τσούκαλη, τον γνωστό ιδιωτικό ντετέκτιβ και κουμπάρο τους η 22χρονη παραδέχτηκε ότι έχουν παρακολουθήσει λίγο τον αρραβωνιαστικό.

«Λατρεύω το πάθος σου για ζωή, μουσική, δημιουργία, λατρεύω το πώς φέρεσαι στους ανθρώπους και στα παιδιά και στους φίλους σου, την αγάπη που έχεις στους γονείς σου, το γεγονός ότι θέλεις να βοηθάς» είπε και όσο για το τι απεχθάνεται δήλωσε: «ότι δουλεύεις πολλές ώρες και πολλές φορές δεν μου δίνεις σημασία».

Τι σκέφτηκες την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα; «Σκέφτηκα πως θα αρχίσει να μου αρέσει και τι θα κάνουμε μετά» τόνισε η Ιλάειρα που αποκάλυψε ότι είχε και πριν τον Μαυρίκιο κάνει έρωτα, αλλά δεν της είχε αρέσει η εμπειρία.

Το χειρότερο δώρο που της έχει κάνει είναι μια ακριβή τσάντα που άρεσε σε εκείνον αλλά όχι σε εκείνη και τώρα αναγκαστικά την φοράει. Μπορεί να είναι ακριβή, αλλά όπως υπογράμμισε της αρέσουν τα πιο απλά πράγματα.

«Μίλαρ» από το Μαυρίκιος και Ιλάειρα θα ήταν το ψευδώνυμό της αν πρωταγωνιστούσε σε ερωτική ταινία. «Μίλαρ μου βρώμικα» θα ήταν ο τίτλος της ταινίας πρόσθεσε ο Μαυρίκιος.

Το μέγεθος σε συνδυασμό με το ταλέντο μετράει για την Ιλάειρα.

Αλλάζοντας ρόλους τώρα, ποιο είναι το πιο ακραίο μήνυμα που έχει λάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στα social media; «Το πιο ακραίο και θα το πω δημόσια για να δείτε πόσο κακοί άνθρωποι κυκλοφορούν. Με ρώτησε ένας τύπος, πρόσφατα κιόλας, πόσα χρήματα σου δίνω για να υποδύεσαι τη σύντροφό μου και τη μέλλουσα σύζυγό μου. Είναι από τα πιο ακραία. Σοκαρίστηκα όταν το διάβασα».

Το αγαπημένο του σημείο πάνω της είναι το στήθος της.

Δεν θα ξαναπήγαινε στο X Factor γιατί πέρασε δύσκολα και τον έχει σημαδέψει λίγο ψυχολογικά, καθώς νεότερος λόγω των κιλών του «έτρωγε» μεγάλη απόρριψη.

Για τον Μαυρίκιο η πιο σέξι Ελληνίδα είναι η Κατερίνα Στικούδη.

Έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση και στους δύο ρόλους εξομολογήθηκε ο θεατρικός παραγωγός.

Όσο για την πιο μεγάλη κατινιά που έχει κάνει; Είχε μάθει τότε που του άρεσε πολύ στη σχολή ότι την φλέτραρε ένας συμμαθητής της, τον κάλεσε, λοιπόν, στο γραφείο του και ουσιαστικά του είπε να την αφήσει ήσυχη γιατί έχει σχέση με άλλον.

Έχει ζητήσει κι αυτός πληροφορίες για εκείνη μέσω του Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος του είπε ότι είναι από τα πιο καθαρά κορίτσια που έχει ψάξει.

Όμορφη, αγνή και άγγελος. Έτσι την περιέγραψε με τρεις λέξεις.

Κόκκινη γραμμή σε μια σχέση για εκείνον είναι να νιώσει ότι δεν μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη. Έχει από την άλλη συγχωρέσει απιστία και ψέμματα.

«Πάνω στην ουρά του πιάνου μας, μαζί σου είναι το πιο ακραίο μέρος που έχω κάνει σεξ» ομολόγησε.