19 Απριλίου, 2024

MasterChef spoiler: ΟΥΑΟΥ! Δεν φαντάζεσαι σε ποιο παίκτη του φετινού κύκλου ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί!

MasterChef spoiler: ΟΥΑΟΥ! Δεν φαντάζεσαι σε ποιο παίκτη του φετινού κύκλου ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί! Απίστευτο τι μπορεί να κρύψει μια…ποδιά!

Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.

Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως λέει, θα τον βγάλει νικητή. Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό

Έρχεται στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις. Όπως καταλάβατε μιλάμε για τον Νίκο Σκορδάκη.

Η ξαφνική του αποχώρηση και το στοίχημα που του κόστισε τη συμμετοχή στο MasterChef 5

To επεισόδιο με… γλυκόπικρη γεύση ήταν το χθεσινό στο MasterChef. Από τη μία αυτός ή αυτή που θα το κέρδιζε θα γινόταν πλουσιότερος ή πλουσιότερη κατά 10.000 ευρώ και από την άλλη ένας ακόμα παίκτης, αυτός με το χειρότερο πιάτο, θα αποχωρούσε.

Έτσι, νικήτρια και πλουσιότερη κατά 10.000 ευρώ αναδείχθηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη που εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο της, ενώ στη θέση των τριών τελευταίων βρέθηκαν η Μαρία Λαζαρίδη, o Νίκος Σκορδάκης και η Λία Μακροστεργίου.

masterchef 5,masterchef 5 live,masterchef 5 παικτες,masterchef 5 πρεμιερα,masterchef 5 twitter,masterchef 5 star,masterchef greece,masterchef 2021,masterchef spoiler,masterchef αποχώρηση

Όταν οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο τους, Αθηναγόρα Κωστάκο βρέθηκαν απέναντι στους τρεις διαγωνιζόμενους έπρεπε να ανακοινώσουν το όνομα αυτού που παρουσίασε τη χειρότερη προσπάθεια. Αρχικά «έσωσαν» την Λία Μακροστεργίου η οποία ανέβηκε στον εξώστη.

Η χειρότερη, όμως, προσπάθεια ήταν αυτή του Νίκο Σκορδάκη που αποχώρησε από το MasterChef!

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram είδαμε μία άλλη εκδοχή του και η αλήθεια είναι ότι μείναμε με το στόμα ορθάνοιχτο!