29 Μαρτίου, 2024

Μάρω Κοντού: «Κοιμάμαι γυμνή και όταν ξυπνάω κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω ”φτου σου κορίτσι μου”»

Μάρω Κοντού: «Κοιμάμαι γυμνή και όταν ξυπνάω κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω ”φτου σου κορίτσι μου”»

Η Μάρω Κοντού, που επέστρεψε τηλεοπτικά φέτος μέσα από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», βρέθηκε καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η σπουδαία ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα και τη ζωή της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Ποια ερώτηση που δέχεσαι συχνά σε συνεντεύξεις, σε ενοχλεί;», τη ρώτησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με τη Μάρω Κοντού να απαντά πως την ενοχλεί όταν την ρωτάνε εάν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. «Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου… Ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Μάρω Κοντού ρωτήθηκε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει και απάντησε με χιουμοριστική διάθεση. «Πρώτα από όλα φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη! Να σου πω γιατί…Διότι κοιμάμαι γυμνή. Όπως τρέχω λοιπόν για να φτιάξω τον καφέ μου, έχω ένα μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι και όπως περνάω λέω ‘φτού σου κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Αποκλείεται’! Φτιάχνω τον καφέ και είμαι πανευτυχής!», ανέφερε.

«Όσο έχω την υγεία μου δεν με φοβίζει τίποτα. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα, δεν με έχει σκληρύνει».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο της εκπομπής, με τη διάσημη ηθοποιό να μιλά στον παρουσιαστή του MEGA για τα όσα έζησε στη μακρά καριέρα της, αλλά και στην απώλεια του μπαμπά της.

«Νομίζω ότι από μικρή δίνω μπουνιά στο κατεστημένο. Δεν το καταλαβαίνω εάν εγώ είμαι δυναμική. Πιθανόν να έδωσα έναυσμα στις γυναίκες της εποχής, δεν το είχα σκεφτεί. Δεν μιμούμαι κάτι, δεν συμβιβάζομαι με το περιβάλλον, με τα ταμπού, ακολουθώ τον δρόμο μου με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν τρώω τον χρόνο μου να ακούσω τι λένε για μένα, τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από τότε που ήμουν πολύ μικρή» δήλωσε αρχικά η Μάρω Κοντού.

Η ίδια κατάφερε να επιβληθεί σε μία σκληρή εποχή για τους ηθοποιούς. Ο ρατσισμός ήταν κάτι σύνηθες, ειδικά για το γυναικείο φύλο: «Βγήκα στο θέατρο το 1960. Η οικογένεια, η κοινωνία έβλεπε τους ηθοποιούς ως ανθρώπους ελαφρών ηθών. Είχα ένα ύφος άμυνας, να φανώ σοβαρή, ότι ξεχωρίζω απ’ αυτό που σκέφτεστε, από αυτό που συμβαίνει. Οι γυναίκες βίωναν οπωσδήποτε ρατσισμό την εποχή εκείνη. Η ίδια μου η γιαγιά μου είπε τότε ότι δεν είμαι σοβαρή κοπέλα».

Αναφερόμενη στον πατέρα της, η Μάρω Κοντού μοιράστηκε: «Η έλλειψή του είναι ζωντανή, δεν έχω να κρατήσω κάτι, παρά μόνο μερικές φωτογραφίες. Έχω και πολλές διηγήσεις από τη μητέρα μου. Πέθανε πολύ νέος, στα 28 του από φυματίωση. Δεν έχω νιώσει εκείνη την πατρική αγκαλιά, και αυτό είναι ένα μείον μεγαλώνοντας. Είναι μείον και σε σχέση με τον άντρα που αγαπάς, τον θέλεις και λίγο μπαμπά, και λίγο τρυφερό. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις».