29 Μαρτίου, 2024

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας: Τι απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. «Έχουμε έρθει πολύ κοντά…»

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας: Τι απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. «Έχουμε έρθει πολύ κοντά…»

Τι απάντησαν η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι;

Μία πολύ στενή συνεργασία έχουν η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό η νέα συλλογή ρούχων του γνωστού σχεδιαστή που θα φέρει την υπογραφή της πρώην συζύγου του Περιφερειάρχη Αττικής.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας και διάφορα ταξίδια για τις ανάγκες της δουλειάς, με την Μαρίνα Πατούλη να οργανώνει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του συνεργάτη της.

“Ένα πάρτι, το οποίο χθες το αποφάσισα”, είπε αρχικά. “Μου λέει σήμερα το πρωί: “Πολλή κούραση”, γιατί ήμασταν εκτός, στη Μύκονο και γυρίσαμε με το καράβι. Τέλος πάντων λέω ή θα μου την κάνει την ανατροπή ή θα πετύχει η έκπληξη. Και τελικά είμαστε εδώ. Γιορτάζουμε και την έναρξη της συνεργασίας μας “M -V”, Μαρίνα και Βλάσσης. Ο Βλάσσης οφείλω να πω ότι ως συνεργάστης και ως άνθρωπος είναι η χαρά της ζωής, Δουλεύει πολύ, έχει έμπνευση, γελάμε πολύ” πρόσθεσε.

“Δίνουμε έμπνευση ο ένας στον άλλον και επειδή είμαστε και λίγο διαφορετικοί τύποι έχουμε βρει ένα κοινό σημείο και τα πάμε πάρα πολύ ωραία” είπε από την πλευρά του ο Βλάσσης Χολέβας.

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον σχεδιαστή, μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη.

“Εμείς έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά όλο αυτό το διάστημα και έχει βγει και πολύ δημιουργικά και πολύ ωραία. Τα ακούμε χαλαρά όλα αυτά” δήλωσε, με τον κ. Χολέβα να σημειώνει για το ίδιο ζήτημα: “Αυτό που λέει το τραγούδι “Άστους να λένε”. Είμαστε πολύ ταιριαστοί σαν άνθρωποι και είναι πολύ εύκολο να το δει κάποιος ως κάτι άλλο. Θα δούμε, δεν ξέρεις ποτέ..”.