Μαρίνα Πατούλη: Κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μαρίνα Πατούλη: Κατεβαίνει ως υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε της υποψηφιότητα της στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης. Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείσα από το protothema απάντησε: «Ναι. Θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης»

Στις προηγούμενες εκλογές η κ. Πατούλη εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμαρουσίου.  Τώρα, σημείωσε ότι ο επί οχτώ χρόνια δήμαρχος της περιοχής, Τάσος Μαυρίδης, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Σε σχετική ερώτηση δεν θέλησε να αποκαλύψει τα μέλη της ομάδας που θα την πλαισιώσει.

Στο παρελθόν η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ερωτηθείσα για την επιλογή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αμαρουσίου, απάντησε ότι τότε ο δήμαρχος Λυβόβρυσης- Πεύκης διεκδικούσε την επανεκλογή του.

Τα πράγματα… άλλαξαν

«Διαφορετικά, όμως, ήταν τα πράγματα και στην προσωπική μου ζωή, αφού διεκδικούσε την περιφέρεια Αττικής ο τότε σύζυγος μου», συμπλήρωσε αναφερόμενη στον Γιώργο Πατούλη.

Σε σχετική ερώτηση για σχεδιασμό και σημαντικών αλλαγών, η υποψήφια δήμαρχος απάντησε μεταξύ άλλων : “Ξεκινώ από την ανάγκη ολοκληρωμένου σχεδιασμού.  Υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες, που περιορίζουν τις δυνατότητες του Δήμου μας να ανταποκριθεί πλήρως στις αυξημένες ανάγκες του σήμερα και τις ιδιαίτερες προκλήσεις του αύριο.” Πρόσθεσε: “Σε ότι αφορά, τις αλλαγές, πέρα από τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό, αυτές αφορούν τον τρόπο λειτουργίας Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής, ώστε να είναι καθημερινά στη διάθεση των δημοτών, τη νοοτροπία διοίκησης, που δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο για να υπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων και προφανώς τα πρόσωπα που στελεχώνουν την προσπάθεια μας.”

Η κ.Πατούλη θα θα δώσει στη δημοσιότητα την Ιδρυτική Διακήρυξη του συνδυασμού της τις επόμενες εβδομάδες, όπου θα παρουσιάσει τις βασικές της προτάσεις για το Δήμο.

 524 total views,  2 views today

.