28 Μαρτίου, 2024

Μαρία Σάκκαρη: Δεν κρύβει τον έρωτα για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Θα μπορούσα να μιλάω ώρες…»

Μαρία Σάκκαρη: Δεν κρύβει τον έρωτα για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Θα μπορούσα να μιλάω ώρες…»

Full in love!

Τρελά ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη φαίνεται να είναι η Μαρία Σάκκαρη, με τους δύο να βιώνουν μια υπέροχη περίοδο και την ίδια να μην το κρύβει.

Η Ελληνίδα τενίστρια στo κανάλι του Alpha και την εκπομπή «Tik Tok», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον γιο του πρωθυπουργού.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον με τις ώρες. Είμαι ευτυχισμένη» δηλώνει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ έχουν αναρτήσει στα social media και φωτογραφίες που ποζάρουν αγκαλιά.

Η αναφορά… στα προσωπικά της

Η Μαρία παραχώρησε επίσης μια συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, με την ίδια να αναφέρεται στην οικογένεια της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ο Γιάννης και η Αμάντα, με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα μου και στις νίκες και τις ήττες. Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα στο Ρολάν Γκαρός, αν και θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό – για έναν πόντο έχασα τον αγώνα.

Όμως όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου, γιατί ακολουθούν πολύ μεγάλες προκλήσεις. Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στο Λονδίνο, για το επόμενο Grand Slam, το Wimbledon. Επίσης, ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είναι στα τέλη Ιουλίου.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα».

Η επιμονή του να την κερδίσει, ο στρατός και… το γούρι του ζευγαριού

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ο λόγος που βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη δεν έχει να κάνει με την αγάπη του για το άθλημα αλλά με την αγάπη του για την Ελληνίδα τενίστρια, με την οποία φέρονται να είναι σε σχέση.

Το νεαρό ζευγάρι που χωρίζει μόνο μια μικρή διαφορά ηλικίας – 22 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 25 η Μαρία Σάκκαρη- σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωριστεί από κοινές παρέες και αποφάσισαν να είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε πρόσφατα το απολυτήριό του από το στρατό, σίγουρα θα έδωσε περισσότερες ευκαιρίες στους δύο νέους να βρίσκονται, καθώς το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη είναι εξ’ ορισμού βαρύ και εξαντλητικό αν λάβουμε υπόψιν πως πρόκειται για μια κορυφαία τενίστρια που συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι για να δει από κοντά την αγαπημένη του να αγωνίζεται, φέρνοντάς της μάλιστα και τύχη καθώς η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να επιβληθεί της Αμερικανίδας Κένιν, περνώντας για πρώτη φορά στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο γιος του πρωθυπουργού πανηγύρισε με θέρμη τους πόντους που κέρδιζε η Μαρία Σάκκαρη.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα αθλήτρια στους προημιτελικούς του Γαλλικού Όπεν είναι η κάτοχος του τροπαίου του Roland Garros, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία νίκησε σχετικά άνετα την Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ και «σφράγισε» την παρουσία της στην οκτάδα του τουρνουά, στο οποίο φιλοδοξεί κι εφέτος να κάνει το back to back.

Η Σφιόντεκ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της Σάκκαρη μέχρι στιγμής στο Roland Garros καθώς έχει να χάσει σετ στο Παρίσι από τις 3 Ιουνίου 2019, όταν είχε ηττηθεί με 6-1, 6-0 από την Σιμόνα Χάλεπ, στη μεταξύ τους μάχη για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Αναμένεται με ενδιαφέρον αν και σε αυτή τη δύσκολη μάχη θα έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της και αν θα της φέρει ξανά τύχη η στήριξή του.