28 Μαρτίου, 2024

«Μανούλα μου…»: Συγκλονίζει ο Θέμης του Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που έχει με τους γονείς του, σήμερα, μετά το παιχνίδι του Big Brother.

Ο εκκεντρικός παίκτης του reality και Youtuber, αποκάλυψε πως κατάφερε να αποκαταστήσει τη σχέση με τους γονείς του και ειδικά με την μητέρα του.

«Οι σχέσεις μας έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Κυρίως με τη μανούλα μου, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό! Αφού είμαι καλά με τη μανούλα μου, νιώθω και εγώ καλά μέσα μου. Προσπάθησα και εγώ, έδειξα τον πραγματικό μου εαυτό, τον πραγματικό Θέμη και αυτό…», εξομολογήθηκε ο Θέμης Κανέλλος.

Θέμης Κανέλλος: «Τώρα πια είναι περήφανη για εμένα η μαμά μου»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να υποδεχθεί το νέο έτος ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μαμά του, ξεκαθαρίζοντας πως τώρα πια είναι περήφανη για εκείνον και για τις επιλογές του.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, από την πρώτη στιγμή που βγήκε από το σπίτι έκανε γνωστό πως η μαμά του τον προσέγγισε και πως προσπάθησαν να μιλήσουν. Όπως όλα δείχνουν και από τις αναρτήσεις που κάνει – δείτε εδώ – οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και οι σχέσεις τους έχουν αλλάξει ριζικά, σχετικά με αυτό που παρουσίασε στο παιχνίδι.

Χθες το απόγευμα, ο Θέμης θέλησε να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μεταξύ άλλων έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη μαμά του.

«New year same person tho γιατι απο την μια μερα στην αλλη δεν αλλάζω αγαπη..Ηταν μια περιεργη χρόνια για όλους ομως κρατάω τα θετικά και απο τα αρνητικά προσπαθώ να μαθω κατι, γιατι ολα στην ζωη ειναι μια εμπειρία και ενα μάθημα..Ειμαι πολυ περήφανος για το τι εχω καταφέρει στα 18 μου (τωρα πια και η μανουλα μου)και πρεπει να ειστε και εσεις υπερήφανοι για τον εαυτό σας και να αγαπάτε παντα τον εαυτο σας! Καλες γιορτές και ευτυχισμένο το 2021 χωρις covid», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Θέμης Κανέλλος.

Θέμης Κανέλλος γονείς