Μαίρη Συνατσάκη: 3 φορές έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει με βίντεό της στο YouTube ότι έχει πέσει 3 φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από 23 χρόνια από μεγαλοπαράγοντα της ελληνικής ιστιοπλοΐας έχει δημιουργήσει ένα ντόμινο καταγγελιών από άλλες γυναίκες στην Ελλάδα, αθλήτριες και μη, η οποίες έχουν παρενοχληθεί σεξουαλικά στο παρελθόν. Στη λίστα αυτών των καταγγελιών έρχεται να προστεθεί και αυτή της Μαίρης Συνατσάκη, στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

Συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο με τίτλο «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία;» αποκαλύπτει ότι στη ζωή της έχει πέσει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, η πρώτη φορά συνέβη στα 7 ή 8 της χρόνια, ενώ η τελευταία μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω» αναφέρει η  Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα σημειώνει ότι «το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει».

Επιπλέον σημειώνει ότι το τελευταίο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης συνέβη μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω».

 550 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email