«Μάγεψε» με γυμνασμένο σώμα ο Μητσοτάκης στην παραλία: Ζήλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι φωτο που εξόργισαν

«Μάγεψε» με γυμνασμένο σώμα ο Μητσοτάκης στην παραλία: Ζήλεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι φωτο που εξόργισαν

Γιατί έγινε έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις φωτογραφίες του γυμνού Μητσοτάκη στην παραλία;

Μάγεψε με το γυμνασμένο του σώμα ο Μητσοτάκης στην παραλία, όμως κάποιοι ζήλεψαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε την μίνι περιοδεία που έκανε την Παρασκευή σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο σχετικά με την προώθηση των εμβολιασμών προκειμένου να πάρει λίγες ανάσες δροσιάς.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης με το τέλος της περιοδείας πήγε στα Χανιά για να πάρει ανάσες ξεκούρασης πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο κ. Μητσοτάκης πήγε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Μαράθι, ενώ το πρωί της Κυριακής επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα.

Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.

Εντύπωση έκανε το γυμνασμένο σώμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παραλία.

«Μην είναι κάποιος σταρ του Χόλιγουντ, κάποιος γνωστός ηθοποιός ή κάποιος personal coach;» ρωτούσαν πολλοί μόλις τον είδαν στην παραλία με τη συνοδεία του.

Δείτε τις φωτογραφίες του γυμνού Κυριάκου Μητσοτάκη στην παραλία:

Όμως φαίνεται ότι κάποιοι δεν εκτίμησαν με τον ίδιο τρόπο την αθλητική εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παραλία, και πρώτος πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες Μητσοτάκη από την παραλία

«Το θέαμα του πρωθυπουργού, που δημοσιοποιεί σέλφι από τις παραλίες, ενώ η χώρα δοκιμάζεται και η Αχαΐα φλέγεται, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Επειδή ενδέχεται να μην πιάνει σήμα εκεί που βρίσκεται», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τον ενημερώνουμε ότι η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς που έκαιγε από τη Δευτέρα και υποτίθεται ότι είχε ελεγχθεί, με χαμηλής έντασης ανέμους έκαψε τη μισή Αχαΐα μαζί με δεκάδες σπίτια και περιουσίες».

 1,178 total views,  2 views today

.