18 Απριλίου, 2024

MAD VMA 2022: Σάλος με ντιβιλίκια Αρσεκάνου-Ζόζεφιν. Πώς έσπρωξαν νεαρό που τους έκρυβε [video]

MAD VMA 2022: Σάλος με ντιβιλίκια Αρσεκάνου-Ζόζεφιν. Πώς έσπρωξαν νεαρό που τους έκρυβε

Τι έγινε με Γιώργο Αρσενάκο και Ζόζεφιν στα MAD VMA 2022 και έσπρωξαν νεαρό;

Ενα νέο βίντεο από τα ανεκδιήγητα βραβεία MAD VMA 2022, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μετά από το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ των τράπερς και των “μπράβων” τους μπροστά στα μάτια καλλιτεχνών και θεατών.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα στο Τwitter και το Tik Tok, από τα MAD VMA 2022, βλέπουμε τη νεαρή τραγουδίστρια Ζόζεφιν και τον CEO της Panik Records – γνωστής δισκογραφικής εταιρείας που συνεργάζεται και με τράπερς- Γιώργο Αρσενάκο, να σπρώχνουν με άσχημο τρόπο ένα νεαρό παιδί που εργαζόταν στον χώρο όπου διαξαγόταν η τελετή των βραβείων.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε το παιδί να περνά από μπροστά τους κρατώντας μία πλαστική σακούλα με νερά, την ώρα που ανακοινώνεται από μικροφώνου κάποιο βραβείο που κερδίζει η 32χρονη τραγουδίστρια (σ.σ. οι τραγουδιστές γνωρίζουν από πριν το βραβείο που κερδίζουν).

Τότε, ο Αρσενάκος, η Ζόζεφιν και κάποιος άλλος από την παρέα της Panik Records, σπρώχνουν απαξιωτικά και με αγένεια το παιδί που κάνει τη δουλειά του. Μάλιστα, ακούγεται και μιία τσιρίδα “Φύγε!”, από την τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις στο Twitter: