19 Απριλίου, 2024

Mad Clip: Live στο YouTube η εξόδιος ακολουθία

Mad Clip: Live στο YouTube η εξόδιος ακολουθία

Η εξόδιος ακολουθία του Mad Clip θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Mad Clip είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του τράπερ. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Mad Clip από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας Panik Records, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Mad Clip: Ο θάνατος του τράπερ και τα «μαύρα» στατιστικά των τροχαίων

Η οδήγηση με υψηλές ταχύτητες αποτελεί την πρώτη αιτία πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων – συχνά θανατηφόρων, όπως αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά και από τον πρόσφατο χαμό του δημοφιλούς καλλιτέχνη Mad Clip, ο οποίος άλλωστε δεν είχε κρύψει ποτέ ότι του άρεσε η ταχύτητα.

Η χώρα μας αν και έχει σημειώσει μια από τις πιο σημαντικές επιδόσεις στη μείωση του αριθμού των νεκρών σε οδικά ατυχήματα την τελευταία δεκαετία (45%), εξακολουθεί να θρηνεί εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στην άσφαλτο με 694 νεκρούς το 2019 και περίπου 13.000 ελαφρά και σοβαρά τραυματίες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συγκοινωνιολόγων, το οικονομικό και κοινωνικό κόστος των νεκρών, τραυματιών και υλικών ζημιών των καταγεγραμμένων οδικών ατυχημάτων με παθόντες στην Ελλάδα εκτιμάται περίπου στα 2,4 δισ. ευρώ ετησίως (και ενδεχομένως τριπλασιάζεται εάν υπολογιστεί ο πραγματικός αριθμός των παθόντων αλλά και τα ατυχήματα με υλικές ζημιές μόνο).