25 Απριλίου, 2024

Mad Clip: Λαοθάλασσα στην κηδεία. Διάσημοι, σπινιαρίσματα, κατέρρευσε η Φουρέιρα [video]

Mad Clip: Λαοθάλασσα στην κηδεία. Διάσημοι, σπινιαρίσματα, κατέρρευσε η Φουρέιρα

ποιοι παρευρέθηκαν στην κηδεία του Mad Clip;

Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, είπαν στις 4.30 συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Από νωρίς εκατοντάδες θαυμαστές του Πίτερ Αναστόπουλου, όπως ήταν το όνομά του, κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του ναού, τραγουδώντας στίχους από τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν από τη νεολαία.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα. Το λευκό φέρετρο βγήκε από το ναό εν μέσω χειροκροτημάτων και τραγουδιών του αείμνηστου τράπερ, με τους θαυμαστές του να το συνοδεύουν με σπινιαρίσματα προς το κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή.

Όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στην Παναγίτσα φώναζαν «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι».

Mad Clip: Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας

Νωρίτερα δεκάδες νεαροί, οι οποίοι με τις μηχανές τους απέτισαν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους τράπερ με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οι νεαροί άρχισαν να κάνουν τετακέ και γκαζιές, ενώ από τα ηχεία αυτοκινήτων ακούγονταν οι επιτυχίες του 34χρονου τράπερ.

Κηδεία Mad Clip: Με γκαζιές και σπινιαρίσματα αποχαιρετούν μηχανόβιοι τον αγαπημένο τους τραγουδιστή

 

Να σημειωθεί πως το ραντεβού των νεαρών κλείστηκε μέσα από τα social media ενώ ήταν γνωστή η αγάπη του Mad Clip για την ταχύτητα…

Στον Ιερό Ναό βρέθηκαν η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας, όπως και η Ελένη Φουρέιρα, που λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του τράπερ είχαν τραγουδήσει μαζί στο γάμο κοινών τους φίλων.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και πολλοί καλλιτέχνες και συναδέλφοι του, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Light, η Τάμτα, η Ζόζεφιν, η Πέννυ Αγοραστού, ο Γιώργος Σαμπάνης και πολλοί άλλοι, που αποχαιρέτησαν με απέραντη θλίψη τον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εμφανίστηκε συντετριμμένη, φορώντας λευκά ρούχα και μαύρα γυαλιά, υπήρξε τραγική φιγούρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου υποβασταζόμενη, σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια του Mad Clip.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/09, στον οποίο βρισκόταν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, ο γαμπρός σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip για το ντουέτο τους “Μπορεί”, που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, ο ράπερ και η τραγουδίστρια διασκέδασαν τους καλεσμένους λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, τραγουδώντας μαζί στο πάρτι του γάμου.

Ο παππούς του Mad Clip καταγγέλλει: Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια

Στην εκπομπή «Alpha Παντού» μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο παππούς του Mad Clip.

Ο κύριος Παναγιώτης μίλησε για τον εγγόνο του που έφυγε από τη ζωή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πίσω από το τροχαίο να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

«Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγόνου μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς… Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια.

Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.