28 Μαρτίου, 2024

Mad Clip: Δεν ξέρουμε πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα – Το βίντεο που έγινε viral

Mad Clip: Δεν ξέρουμε πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα – Το βίντεο που έγινε viral

Η παλαιότερη ανάρτηση του ράπερ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Συγγενείς, φίλοι και fans του Mad Clip είναι συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του ράπερ από τροχαίο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου, στην παραλιακή.

Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του Mad Clip από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον αδικοχαμένο ράπερ να αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του από το παρελθόν στα social media: «Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε. Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω».

 Ανεξήγητο φρενάρισμα οδήγησε στο τροχαίο

Ένα ανεξήγητο ξαφνικό φρενάρισμα φαίνεται να ήταν αυτό που οδήγησε τον τράπερ Mad Clip να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα το θανατηφόρο τρακάρισμα, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η πρόσκρουση δεν οφείλεται σε κόντρα, που ίσως έγινε με το Audi, ενώ δεν υπήρχε ούτε κάποιο εμπόδιο στο δρόμο του τραγουδιστή. Το θανατηφόρο δυστύχημα προκλήθηκε επειδή ο ίδιος ο Mad Clip φρέναρε απότομα.

Τι σημείωσε ο πραγματογνώμονας

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News, βίντεο από κατάστημα που βρίσκεται δίπλα στο σημείο, όπου ο Mad Clip εχασε τον έλεγχο του οχήματος, δείχνει ότι ο τραγουδιστής πήρε σωστά την τελευταία δεξιά στροφή σε όλη της την καμπυλότητα. Ο ίδιος σημείωσε ότι επειδή τα δύο αυτοκίνητα είχαν ξεκινήσει από κόκκινο φανάρι λίγα μέτρα πριν (περίπου 200), o Mad Clip δεν είχε αναπτύξει τεράστια ταχύτητα.

Στο σημείο που σημειώθηκε το τρακάρισμα το Audi R8 ηταν μπροστά και η Porsche του Mad Clip ακολουθούσε σε μία απόσταση 25 – 30 μέτρων, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ακούμπησαν τα οχήματα, ενώ σύμφωνα με τον κ . Μαδιά ο δρόμος ήταν «καθαρός», δηλαδή δεν υπήρχε κάποιο εμπόδιο ή άλλο όχημα.

Ο πραγματογνώμονας σημείωσε επίσης, ότι είναι πιθανό να συνέβη κάτι «σωματικό» στον οδηγό, αφού ολοκλήρωσε τη στροφή με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα, να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει με την πλευρά του οδηγού στην αριστερή νησίδα, όπου βρισκόταν η κολώνα. Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να έσκασε κάποιο λάστιχο και σημείωσε ότι δεν εκτιμά πως το αυτοκίνητο εμφάνισε κάποια μηχανική βλάβη.