28 Μαρτίου, 2024

Λύθηκε το “μυστήριο”: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το σeξ με νεότερους άνδρες

Oι προτιμήσεις στο σeξ είναι τόσες όσοι και οι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη. Υπάρχουν βέβαια κάποιες τάσεις που ακολουθούνται και πολύ συχνά συνδέονται με την εξέλιξη της κοινωνίας.

Μια από αυτές τις τάσεις, που δεν είναι καινούργια, είναι η προτίμηση που δείχνουμε στο σeξ με νεότερους άνδρες. Οι κυριότεροι λόγοι είναι ότι το σeξ είναι καλύτερο και νιώθουμε περισσότερο επιθυμητές. Αυτό τουλάχιστον έδειξε έρευνα που διεξήχθη στη Γαλλία.

Το σeξ παίζει ρόλο στην επιλογή συντρόφου γιατί, σύμφωνα όσα είπαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, οι μικρότεροι άντρες είναι πιο ανοιχτοί στις οδηγίες που τους δίνουν. Το αποτέλεσμα είναι να ευχαριστιούνται και οι δυο την σeξουαλική πράξη ενώ οι γυναίκες που είχαν μικρότερους σε ηλικία άντρες είχαν περισσότερους οργασμούς, σε σχέση με εκείνες που είχαν ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, οι νεότεροι άντρες είναι περισσότερο συνεργάσιμοι όσον αφορά τα σeξουαλικά παιχνίδια.

Αν θα έπρεπε να βάλουμε σε κατηγορίες όλους τους λόγους που τελικά οι γυναίκες προτιμούν το σeξ με νεότερους άνδρες είναι οι παρακάτω:

1. Οφθαλμόλουτρο.

2. Αντοχή.

3. Έχεις πολλά να μάθεις και πολλά να διδάξεις.

4. Ο μικρότερος είναι και πιο παρορμητικός.

5. Αίσθημα σιγουριάς.

6. Για μία πρωτόγνωρη εμπειρία.