16 Απριλίου, 2024

Light: Άγριο ξύλο σε συναυλία του τράπερ – Μάχη για τη ζωή του δίνει 47χρονος (video)

Light: Άγριο ξύλο σε συναυλία του τράπερ – Μάχη για τη ζωή του δίνει 47χρονος

Η Αστυνομία της Κύπρου αναζητά τους δράστες

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 47χρονος κατά τη διάρκεια συναυλίας του Light και του Thug Slime στην Κύπρο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αν και στο χώρο της συναυλίας υπήρχαν περισσότεροι από 800 θεατές, δεν υπάρχουν μαρτυρίες, ενώ σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου θα κληθούν να καταθέσουν διάφορα άτομα μεταξύ των οποίων και οι διοργανωτές. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας, άγνωστοι φέρονται να επιτέθηκαν στον 47χρονο, ο οποίος ήταν μόνος του, στον εξωτερικό χώρο του αμφιθεάτρου, όπου διεξαγόταν η συναυλία.

«Γύρω στις 11:10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γ. Ν. Λεμεσού ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος. Από τις εξετάσεις που έγιναν έφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο», ανέφερε ο Λευτέρης Κυριάκου, υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, στον Alpha Κύπρου.

Χυδαίο ξέσπασμα από Light για Θέμη Αδαμαντίδη: «Τους γλείφετε τα α@@@@ – Δεν έχω δει κανένα hashtag #cancel_λαϊκους»

Ξέσπασε ο τράπερ Light μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του το Instagram, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τράπερ κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι τόσα χρόνια αποκρύπτουν τις ειδήσεις για κακουργηματικές πράξεις άλλων καλλιτεχνών, εκτός της τραπ, οι οποίοι όπως λέει κάνουν πολύ χειρότερα και μένουν ατιμώρητοι.

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τσ@#ντοκάναλα. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του… γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel Λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς.

Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα @@ κάνουν τρις χειρότερα. Δεν είδα κανένα cancel λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα» κατήγγειλε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε.

«Πάρτε μου τώρα ένα τσι#$%κι, γ#$% τις μάνες σας» καταλήγει στο βίντεό του ο Light.

Δείτε το σχετικό βίντεο: