28 Μαρτίου, 2024

Λαζόπουλος και ψάχνει στέγη. Ποιο είναι το come back του ηθοποιού που παραμένει στα αζήτητα…

Αυτόν τον Λάκη, ποιος θα τον πάρει; Βγήκε ξανά στη γύρα ο Λαζόπουλος και ψάχνει στέγη. Ποιο είναι το come back του ηθοποιού που παραμένει στα αζήτητα…

Τρία χρόνια μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας του με το OPEN και ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει στα αζήτητα αφού κανένα κανάλι δεν έχει ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει come back και αναζητά στέγη για να φιλοξενήσει το νέο του εγχείρημα. Το θα είναι αυτό; Το αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», χωρίς ωστόσο να πει πολλά.

«Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά 12 επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω γι’ αυτήν. Είναι κωμική σειρά. Μια ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους που ζουν στην Αστόρια και με έναν τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στη Μυτιλήνη, απ’ ότι φαίνεται αυτό θα είναι το μέρος, και συνεχίσουν τη ζωή τους», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Θα έχει πολλή πλάκα το συμβάν που τους αναγκάζει να γυρίσουν πίσω. Πιθανώς θα υπάρχουν και ξένοι ηθοποιοί, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή θα ελληνοαγγλικά». Πάντως, άγνωστο γιατί, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για αυτό το νέο του τηλεοπτικό βήμα.