28 Μαρτίου, 2024

Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ» (Video)

Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ»

«Το κράτος δεν με θέλει να δουλεύω…»

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα μίλησε και για την σεξουαλικότητα του. Είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ»! Ενώ, έξαλλος είχε γίνει ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είχε ρίξει τα «καρφιά» του για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Υπάρχει, το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο. Το άλλο περικλείει πολλά πράγματα και το άλλο είμαι εγώ. Είμαι ο Μπίλι Πόρτερ, η Έλεν Νταϊτζένερις και σχεδόν ο Μαρκ Τζέικομπς. Θέλεις να καταγράψεις τι δημιουργίες έχω κάνει στη ζωή μου και πόσοι άνθρωποι εμπνεύστηκαν από το κανάλι της ζωής μου;» σημείωσε.

«Στην άλλη μου ζωή ήμουν ένα στρώμα με πολύ σουμιέ»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε με χιούμορ για όσα βίωσε στη φυλακή. «Έχω πάει στο Καραϊσκάκης, στου παναθηναϊκού το στάδιο, στου Κορυδαλλού το στάδιο. Έχω περάσει από πολλά στάδια» είπε χαμογελώντας.

«Στην άλλη μου ζωή ήμουν ένα στρώμα με πολύ σουμιέ, πολλά ελατήρια. Με το χρόνο χάθηκαν τα ελατήρια και έμεινε το ένα. Εγώ. Αν δεν κάνω αυτά θα τελματωθώ και θα πέσω εντελώς. Και έχω πολλούς λόγους να πέσω. Η χώρα μου μου έκανε πολλά τελευταία. Με έχει στο περιθώριο. 11 χρόνια λεηλάτησαν την εταιρεία, πήραν ότι πήραν. Όμως έχω ακόμα θέληση.

Το κράτος δεν με θέλει να δουλεύω. Θέλει να με έχει στο πλάι. Να αποποιηθεί όσα έχω κάνει. Εύχομαι κάποιος από τους υπουργούς, ειδικά του πολιτισμού, να διαβάσουν το βιβλίο μου, και να δει αν συνειδητά το κράτος έκανε ότι έκανε σε εμένα. Εάν τελικά είμαι απατεώνας, γιατί τελικά με έβγαλαν από την φυλακή;» υπογράμμισε με νόημα.

Όπως είπε στα δύσκολα στήριγμα του ήταν ο σεβασμός που απολάμβανε. «Με σεβόντουσαν λόγω της εμπορίας μου όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που είχα μια θλίψη, έπαιρνα από αυτό το ντουλαπάκι που λέγεται καταξίωση, καλοζωία, πες το όπως θες. Και το κοινό ήταν μαζί μου, ήταν απίστευτο» είπε.

«Γράφω το βιβλίο της ζωής μου στις εκδόσεις Άγκυρα. Είναι φοβεροί άνθρωποι, με αγκάλιασαν. Με συγκίνησαν. Γιατί προχθές, ένας κύριος, διάβασε τα 7 πρώτα κεφάλαια και μου είπαν ότι είναι συγκλονισμένος. Έχει απ’ όλα το βιβλίο. Ξανά θυμάμαι τι έχω ζήσει.

Δεν ξέρει ότι ο κόσμος έχω περάσει πολλά πράγματα για να γίνω αυτό που είμαι. Το βιβλίο γίνεται με έναν τρόπο μαγικό. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο» δήλωσε στο «Πάμε Δανάη». Όπως είπε το βιβλίο το γράφει με την βοήθεια της Μαρίας Βόγλη, ενώ ήδη σκηνοθέτης του έκανε πρόταση να γίνει το βιβλίο ταινία.

«Για μένα κάθε μέρα, είναι μια παράσταση της ζωής μου, του καθρέφτη μου. Ό,τι ήταν να δείξω το έδειξα. Απλώς βαριέμαι να μένω στάσιμος» είπε για το βιβλίο του.