28 Μαρτίου, 2024

Κρήτη: Οργή για 22χρονο Κωστή Χ. Γιατί τον σκότωσε ο 45χρονος. «Τι θα πω στο παιδί μας, καταραμένοι» [φωτο]

Κρήτη: Οργή για 22χρονο Κωστή Χ. Γιατί τον σκότωσε ο 45χρονος. «Τι θα πω στο παιδί μας, καταραμένοι»

Γιατί ο 45χρονος σκότωσε τον 22χρονο Κωστή Χ. στον Μυλοπόταμο Κρήτης; Σπάραξε η γυναίκα του.

Ο άτυχος νεαρός Κωστής Χ. από τον Μυλοπόταμο ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού – Δολοφονήθηκε από τα πυρά 45χρονου συγχωριανού του, ο οποίος πυροβόλησε προς το μέρος του τουλάχιστον τέσσερις φορές – Το σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της συζύγου του.

Θρήνος και οργή επικρατεί στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, εκεί που ο 22χρονος Κωστής Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε από 45χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του άτχου νεαρού, η γυναίκα του με ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής.

Νωρίτερα συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το άγριο φονικό σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.

Η ανάρτηση της αδερφής του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο της Κρήτης
«..ΓΙΑΤΙ? ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ?…
…..Σε’ειχε βοηθίσει πολλες φορές η παναγία σήμερα Ομως που γιόρταζε η χαρη τις όχι Αδερφέ μου ..που εισαι ;; και ο Στελιος μας περιμενει την Μηχανη που ‘του ταξες ….τωρα ποιος θα ‘του την παρει
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ😭😭 ….Πως θα ‘του τοπώ οτι δεν θα’σε ξαναδεί να’δεί το θείο του την Αδυναμία του .(( πως που μπροστά στα ματια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδερφέ μου …
Που ‘δεν σε αφησαν Αδερφέ μου να’χαρεις τον γιο σου …😪😪που δεν σε’αφησαν να χαρείς τίποτα. …..
Τιποτα δεν’χάρηκες.🫂
Η ψυχή σου όμως θα’ειρεμίσει ….😭😭
…12.06.2022….
Καλό παράδεισο Αδερφέ μου ..😭😭😭😭😭😭»