28 Μαρτίου, 2024

Κρατερός Κατσούλης: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που στέλνει μέσα από το νοσοκομείο

Κρατερός Κατσούλης: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που στέλνει μέσα από το νοσοκομείο

Συγκινεί…

Ο Κρατερός Κατσούλης περνάει μία δύσκολο περίοδο καθώς η γλυκύτατη μητέρα του Άνια Καλλίδη, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο πριν από λίγο καιρό.

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» για να προσφέρει αίμα και έτσι έστειλε και ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς όλους, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το μήνυμα του Κρατερού

«Ας δίνουμε αιμοπετάλια και αίμα όσο περισσότερο μπορούμε. Πάντα χρειάζονται σε κάποιον άνθρωπο, είτε συγγενή μας είτε και όχι. Αλλά πάντα χρειάζεται» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του ηθοποιού

https://www.instagram.com/p/Cc-ZJ2NIe5s

Δύσκολες ώρες για τον Κρατερό Κατσούλη – Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας του στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ στο παρελθόν αναφέρθηκε και σε δικό του πρόβλημα υγείας.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για την μητέρα του

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους γιατρούς του νοσοκομείου Σωτηρία, σε διαφορετική πτέρυγα αυτή τη φορά, για την φροντίδα το ενδιαφέρον, την κατανόηση, το χαμόγελο τους σε όλους μας και στη μητέρα μου, σε ασθενείς και συνοδούς. Κάθε μέρα αλλά ακόμα περισσότερο στις δύσκολες στιγμές μας, ας θυμόμαστε τα λόγια ενός εκ των σπουδαίων ζωγράφων «Υπάρχουν πάντοτε λουλούδια για αυτούς που θέλουν να τα βλέπουν» Henri Matisse. Το τι και πως βλέπουμε μπορεί να είναι επιλογή μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.