Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Αθανασοπούλου που τον κατηγόρησε για βιασμό

Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Αθανασοπούλου που τον κατηγόρησε για βιασμό

Μήνυση κατέθεσε ο Κώστας Κωστόπουλος κατά της Έλενας Αθανασοπούλου, της γυναίκας που τον κατηγόρησε για βιασμό.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός» γνωστοποίησε πως κινήθηκε νομικά εναντίον της ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή του αναφέρει: «Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημέρωσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

kostopoulos

 246 total views,  6 views today

.