Κοψιδάς: Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» τους δυνατούς στην ψυχολογία

Κοψιδάς: Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» τους δυνατούς στην ψυχολογία

Ο Γιώργος Κοψιδάς μιλά για τον Αλέξη Παππά και τις στρατηγικές του στο Survivor

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Σου- Κου Family» το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4) βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Survivor 4» και στις στρατηγικές κάποιων παικτών, κυρίως δε του ηθοποιού Αλέξη Παππά. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως οι «επιθέσεις» που κάνει είναι πολύ στοχευμένες ενώ τόνισε πως είναι ο παίκτης με την πιο στοχευμένη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι. Πολλές φορές επικεντρώνεται στους δυνατούς παίκτες, και αυτό το διάστημα βλέπουμε ότι στο στόχαστρο έχει βάλει τον Ηλία Μπόγδανο από τότε που ξεκίνησε να «κάνει παρέα» με Τζέημς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη.

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄ αυτό η πείνα των παικτών, αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι. Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να “χτυπήσει” του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους. Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ο τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι» είπε ο Κοψιδάς.

Αναφορικά με το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε καθόλου ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

Παράλληλα, απάντησε στο αν αυτή την εποχή είναι μόνος του στη ζωή. «Μόνος! Είμαστε σε αναζήτηση… Βάλτε τηλέφωνα στην εκπομπή από κάτω για να στείλουν οι επίδοξες μηνύματα», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

 214 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email