Κόπηκαν εκτάκτως από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες!

Κόπηκαν εκτάκτως από τον ΑΝΤ1 οι Άγριες Μέλισσες!

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες» και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα γυρίσματα λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού βασικών πρωταγωνιστών.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, όπως κάνουν κάθε χρόνο, είχαν διακόψει την προβολή της αγαπημένης σειράς για τις ημέρες των εορτών και είχε ανακοινωθεί ότι επιστρέφουν κανονικά με νέα επεισόδια στις 10 Ιανουαρίου.

Και έτσι έγινε αλλά με μία σημαντική αλλαγή. Για εύλογο χρονικό διάστημα θα προβάλλονται μόνο δύο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, καθώς δεν υπάρχει στοκ ενώ τις ημέρες που θα μείνουν “κενές”, δηλαδή Τετάρτη και Πέμπτη θα προβληθούν επεισόδια από τη νέα σειρά «42°C». Τα γυρίσματα της σειράς έχουν μείνει πολύ πίσω λόγω κρουσμάτων και, ενώ υπολόγιζαν ότι τις ημέρες της διακοπής θα κάλυπταν αρκετά μεγάλο κενό, δεν κατέστη εφικτό, καθώς νόσησαν βασικοί πρωταγωνιστές.

Μία αρνητική εξέλιξη για το κανάλι του Αμαρουσίου την ώρα που ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει, αφού ο «Σασμός» προβαλλόταν και στις γιορτές κρατώντας το κοινό του, ενώ ήδη έχει κερδίσει έδαφος και το «Survivor» που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου.

 522 total views,  2 views today

.