29 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πώς ο 22χρονος γιος του Κυριάκου σε σχέση με την 25χρονη Μαρία Σάκκαρη [video]

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Πώς ο 22χρονος γιος του Κυριάκου σε σχέση με την 25χρονη Μαρία Σάκκαρη

Τι γνωρίζουμε για τη σχέση της γνωστής τενίστριας Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, κάτι που φαίνεται ότι γνωρίζει ο νεαρός γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Το γνωστό ρητό επιβεβαιώνεται και από την ηλικία τον Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίας Σάκκαρη, που φαίνονται ότι διανύουν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

Η 25χρονη Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί σπουδαία πορεία στο Roland Garros, καθώς με τη νίκη της επί της Αμερικανίδας Κένιν, πέρασε στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις.

Στο πλευρό της στη μάχη της βρέθηκε και ο 22χρονος γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νέοι φέρονται να είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από τον Στρατό (υπηρέτησε στον Έβρο) δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει με την παρουσία του την αγαπημένη του και έτσι ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά τις εμφανίσεις της Μαρίας Σάκκαρη και να πανηγυρίσει τις νίκες της.

Μάλιστα, η κάμερα της τηλεόρασης τον εντόπισε πολλές φορές να χειροκροτεί τις προσπάθειες της Ελληνίδας τενίστριας.

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου γίνεται το Roland Garros, βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να πανηγυρίζει τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros, καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) τη Νο.4 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν.

Στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον σημαντικό αυτόν αγώνα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ολοκληρώθηκε με μια σπουδαία νίκη, βρέθηκε και ο γιος του πρωθυπουργού. Η παρουσία του εκεί δεν οφειλόταν μόνο στην αγάπη του στο τένις αλλά έκρυβε και άλλους λόγους…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους πέντε μήνες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη. Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο 22χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάλης ξεκίνησε τη σχέση του με τη Μαρία Σάκκαρη αμέσως αφού απολύθηκε από τον Στρατό στον Έβρο.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (δεξιά) στο «Court Suzanne-Lenglen» παρακολουθεί τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη για το Roland Garros

Βίντεο: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πανηγυρίζει για την Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros

Στο τέλος του παρακάτω βίντεο, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φαίνεται δίπλα στον προπονητή της Σάκκαρη να πανηγυρίζει για το πρώτο σετ της 25χρονης αθλήτριας.