Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Γιατί απαγόρευσαν τα παιδιά στον γάμο τους!

Κόνι Μεταξά-Μάριος Καπότσης: Γιατί απαγόρευσαν τα παιδιά στον γάμο τους!

Η γνωστή performer Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως έχει θέσει «κανόνες» για την ημέρα του γάμου της – Ο λόγος που δεν θα πάνε παιδιά στο ευτυχές συμβάν.

Φαίνεται ότι τα παιδιά αποτελούν απλώς «πρόβλημα» για την Κόνι Μεταξά.

Συνέντευξη παραχώρησε η Κόνι Μεταξά και αναφέρθηκε στην ημέρα του γάμου της με τον Μάριο Καπότση.

Η performer μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και ένα απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Όπως αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά, έχει θέσει κάποιους όρους για την ημέρα του γάμου της και μέσα σε αυτούς αναφέρει ότι θα απαγορεύονται τα παιδιά.

«Μας αρέσει η ιδέα να κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις του Μάριου. Στον γάμο μας δεν επιτρέπονται τα παιδιά», είπε αρχικά και εξήγησε παρακάτω τον λόγο.

«Θέλουμε όσοι θα έρθουν στον γάμο μας να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών ή να πρέπει να φύγουν νωρίς. Να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Μάριο Καπότση κι όπως αποκάλυψε, η ίδια ήξερε από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θα παντρευτούν.

«Τώρα που γνώρισα τον Μάριο, πιστεύω στο για πάντα, ενώ πριν από εκείνον δεν μου περνούσε από το μυαλό. Με το που γνωριστήκαμε, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούμε.

Το ήξερα από το τρίτο μας ραντεβού. Με εκνευρίζει πάρα πολύ ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι, επειδή μπορεί να είμαι έγκυος. Το θεωρώ απαράδεκτο», τόνισε.

Loading

Total Views: 12 ,
.