23 Απριλίου, 2024

Κλάνο-ρούφα: Εφεύρεση εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές με τεχνολογία NASA [ΒΙΝΤΕΟ]

Κλάνο-ρούφα: Εφεύρεση εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές με τεχνολογία NASA

Εάν ψάχνετε για το τέλειο δώρο για τον μπαμπά σας, τον άντρα, τον σύντροφο ή ακόμα και τον εαυτό σας, τότε η κλανο-ρούφα ίσως είναι η ιδανική επιλογή.
Η τρομερή εφεύρεση “FartVac” υπόσχεται να μειώσει τη δυσάρεστη μυρωδιά που απελευθερώνεται από τα εσωτερικά αέρια.
Το FartVac στα ελληνικά “Κλανο-ρούφα” ουσιαστικά απότελείται από μια αντλία και ένα φίλτρο άνθρακα.
“Το FartVac είναι το πρώτο προϊόν φιλτραρίσματος στον κόσμο που απορροφάει τα ενοχλητικά αέρια και μειώνει την άσχημη μυρωδιά τους” αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία στον ιστότοπό της.
“Έφτασε η ώρα να ευθυγραμμίσετε τους καλούς τρόπους με την υγεία! Πάρτε την ευθύνη να προσπαθήσετε να ελαττώσετε την άσχημη μυρωδιά των κλανιών σας. Τώρα μπορείτε να την αμολήσετε χωρίς να ντρέπεστε. Τέλος ο πόνος όσο παλεύετε να αντισταθείτε στη φύση κρατώντας μέσα σας τα αέρια” συνεχίζει το προωθητικό κείμενο του θαυματουργικού προϊόντος.

“Ήρθε η στιγμή να αποδεχτείτε τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού σας” καταλήγει η διαφήμιση της εφεύρεσης FartVac.

Όμως πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το υπέροχο προϊόν; Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του: “το FartVac απομακρύνει τα δυσάρεστα αέρια κάτω από τα ρούχα σας και τα φιλτράρει με ένα φίλτρο τεχνολογίας ενεργού άνθρακα”.
“Συνήθως οι πορδές παγιδεύονται στα ρούχα σας και δεν ξεφεύγουν από τις ίνες του υφάσματος στο περιβάλλον για περίπου 5 δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ο χρόνος που επεμβαίνει το FartVac και τις φιλτράρει” εξηγούν οι επιστήμονες πίσω από αυτή τη μοναδική εφεύρεση.
Οι κατασκευαστές της κλανο-ρούφας προειδοποιούν ότι δεν πρέπει “να βάλετε οποιοδήποτε τμήμα του προϊόντος μέσα στο σώμα σας. Μόνο για εξωτερική χρήση” που σημαίνει ότι βάζετε τη συσκευή απλά μέσα στο παντελόνι σας κι όχι ακριβώς στο σημείο εξόδου.
Κι αν δεν πιστεύετε ότι το φίλτρο ενεργού άνθρακα θα κάνει τίποτα στα δικά σας χημικά “όπλα”, η εταιρείας αναφέρει ότι η “Nasa χρησιμοποιεί ενεργό άνθρακα για να φιλτράρει μυρωδιές και δυσάρεστες οσμές, οπότε γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι σίγουρη”.
Κι αν «ψηθήκατε» να τη αγοράσετε για εσάς ή για δώρο μπορείτε ΕΔΩ
Δείτε τα βίντεο: