Κιβωτός του Κόσμου: Νέα σοκαριστική κατάθεση του 19χρονου για τον π. Αντώνιο – «Μου κατέβαζε παντελόνι, εσώρουχο και…»

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες των πράξεων που περιέγραψε

Συγκλονίζει η νέα κατάθεση του 19χρονου που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, ο νεαρός στη δεύτερη κατάθεσή του στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου, καταγγέλλει περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του από τον πατέρα Αντώνιο.

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει (…) είχε αρχίσει να μου (…). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (…)», φέρεται να κατέθεσε.

Ο 19χρονος στη νέα του κατάθεση υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα από τον πατέρα Αντώνιο που έφθαναν ακόμα και τα 800 ευρώ. Πιστεύει, όπως είπε, ότι έχει πειράξει και άλλα παιδιά, ενώ περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό:

«Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα». Ο πρώην επικεφαλής του Οργανισμού την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος στη Δικαιοσύνη. Το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία για να αντικρούσει τις καταγγελίες.

Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: «Δεν ήρθα σε επαφή και δεν έμεινα μόνος με τα παιδιά – Υπάρχει άλλοθι για την παρουσία μου»

Οι έρευνες των αρχών για την «Κιβωτό του Κόσμου» συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον πατέρ Αντώνιο να καλείται να προσέλθει στον εισαγγελέα και ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως έχει άλλοθι.

Η εκπομπή «Tlive» ανέφερε πως ο ιδρυτής της ΜΚΟ δήλωσε ότι δεν έχει έρθει πότε σε επαφή με κάποιο παιδί, ούτε έχει μείνει μόνος μαζί του. Μάλιστα, φέρεται να τόνισε πως όχι μόνο έχει άλλοθι, αλλά και ότι οι καταγγελίες που αφορούν το πρόσωπο του, πως δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που διαθέτει η Δικαιοσύνη.

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή με τα παιδιά και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά χωρίς την παρουσία συνεργατών και στελεχών τής εκάστοτε δομής την οποία επισκεπτόμουν», είπε ο πάτερ Αντώνιος, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha.

Παράλληλα, φέρεται να πρόσθεσε πως «υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο ή κάποιον ισχυρισμό σε βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα κι ευτυχισμένα».

 348 total views,  2 views today

.