Κατερίνα Καραβάτου – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξέσπασαν σε κλάματα on air [βίντεο]

Κατερίνα Καραβάτου – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ξέσπασαν σε κλάματα on air

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ως νικήτρια του “Μaster Chef”, έδωσε το πρωί της Πέμπτης, 10 Ιουνίου, στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου”, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η νεαρή νικήτρια, κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό ποσό των 50 χιλιάδες ευρώ και να αναδειχθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, με τη συγκίνησή της να ήταν ιδιαίτερη έκδηλη στο τηλεοπτικό πλατό.

Τη συγκίνησή της ωστόσο δεν κατάφερε να κρύψει ούτε η παρουσιάστρια η οποία ξέσπασε σε δάκρυα με τα λεγόμενα της Μαργαρίτας.

Συγκεκριμένα η 27χρονη σχολίασε: “Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μοu[…] “Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ilovestyle.com

 

 

 

 282 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email