29 Μαρτίου, 2024

Έρευνα: Αυτό είναι το… μέγεθος που προτιμούν οι γυναίκες (video)

o ιστότοπος Dating έκανε δύο ερωτήσεις σε 4.761 γυναίκες και κατέληξε στο αποτέλεσμα σχετικά με το μέγεθος που τις ικανοποιεί.

Για χρόνια υπάρχει ένας μύθος που λέει οτι «το μέγεθος του πeους δεν μετράει», σχετικά με την ικανοποίηση των γυναικών κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Μία έρευνα όμως που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες έρχεται να τον καταρρίψει, καθώς τα αποτελέσματά της δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Η έρευνα ενός site γνωριμιών
Το δημοφιλές site γνωριμιών, έκανε σε 4.761 γυναίκες, δύο απλές ερωτήσεις σχετικά με την τελευταία φορά που έκαναν έρωτα.

Πόσο μεγάλο ήταν το πeος του άνδρα;
Έφτασες σε οργασμό;

Απο τις απαντήσεις που έδωσαν λοιπόν, φαίνεται πως «το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο», όπως χαρακτηριστικά λένε οι προικισμένοι, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας το είχαν όσοι βρίσκονται περίπου στις 8 ίντσες, δηλαδή στους 20 πόντους (όσο μήκος έχει περίπου μία κόλα Α4).

Δείτε τα αποτελέσματα σε γράφημα…

Best penis size

Δείτε τα και σε πίνακα…

Παίζει ρόλο και η τεχνική

Βέβαια, όπως επισημαίνεται στην έρευνα, το μέγεθος δεν αρκεί από μόνο του. Χρειάζεται και η απαραίτηση τεχνική, όπως επισημαίνει μία 37χρονη από τη Νέα Ορλεάνη που έλαβε μέρος στην έρευνα: «Το μέγεθος σίγουρα μετράει, αλλά το να ξέρεις να το… δουλεύεις και να ικανοποιείς τον άλλον, είναι πάνω απ’ όλα».