25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία-σοκ στο «Σωτηρία»: Καταγράφουν με κρυφές κάμερες τις νοσηλεύτριες, που αλλάζουν στα αποδυτήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγελία-σοκ στο «Σωτηρία»: Καταγράφουν με κρυφές κάμερες τις νοσηλεύτριες, που αλλάζουν στα αποδυτήρια

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία του Προέδρου των Εργαζομένων στο νοσοκομείο Σωτηρία για έναν εργαζόμενο ο οποίος είχε τοποθετήσει κάμερα στα αποδυτήρια!

Στο νοσοκομείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και κυρίως στις γυναίκες νοσηλεύτριες οι οποίες φαίνεται ότι έχουν μπει στο στόχαστρο του «ανώμαλου» συναδέλφου τους.

Οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές πριν ξεκινήσουν την βάρδια τους αλλά και πριν αποχωρήσουν από το νοσοκομείο, αλλάζουν ρούχα στα αποδυτήρια, ως είθισται κυρίως τώρα με τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Αποδεικτικά στοιχεία
«Ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο τμήμα είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε το προσωπικό σε αποδυτήρια και κατά τη λειτουργία της κλινικής» κατήγγειλε ο Πρόεδρος Εργαζομένων Κώστας Κουτρουμάνος, μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο κ. Κουτρουμάνος, ο εργαζόμενος που έκανε την καταγγελία στο σωματείο των εργαζομένων ισχυρίζεται ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία για την αρρωστημένη δράση του συναδέλφου του.

 «Δεχθήκαμε μια επώνυμη καταγγελία από έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου και πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Μας αναφέρει ότι ο εν κύριος που μηνύεται έχει στήσει κάμερες στην κλινική και παρακολουθούσε εργαζομένους. Ήταν μέχρι πρόσφατα συνδικαλιστής. Παραιτήθηκε πρόσφατα γιατί δεχόταν απειλές και εκφοβισμούς από εργαζομένους που ήταν σε αντιπαράθεση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται είχε κρατήσει το αποδεικτικό υλικό και θα τα δείξει στη Δικαιοσύνη. Προσπαθήσαμε να μας αποκαλύψει το όνομα… ο ίδιος ανάφερε ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Η θέση μας είναι πολύ λεπτή πρέπει να υπερασπιζόμαστε όλους τους συναδέλφους» ανέφερε ο κ. Κουτρουμάνος.