20 Απριλίου, 2024

Κασάντρα Μπραούσι  – Μια σπάνια και ξεχωριστή φωνή

Η Κασάντρα Μπραούσι, ειναι 18 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σητεία της Κρήτης. Ασχολείται με το τραγούδι και την μουσική γενικά ερασιτεχνικά εδώ και 5 χρόνια.

Είναι αυτοδίδακτη και γράφει δικά της τραγούδια, μουσική και στίχο, ενώ πολλές φορές συνεργάζεται και με άλλους στιχουργούς. Το 2018 συμμετείχε και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και πέρασα στην πρώτη φάση με το τραγούδι “Αποχωρώ” και η αγάπη του κόσμου τότε ήταν μεγάλη.

Έχει κάνει και μερικά live κατά καιρούς στην κωμόπολη της Σητείας και ευελπιστείτε μέλλον τα live αυτά να πολλαπλασιαστούν καθώς αποτελεί για αυτήν  ευλογία αυτή η άμεση επικοινωνία με τον κόσμο.

Το νέο της τραγούδι “Που Πήγε Η Αγάπη Σου “ που κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου αποτελεί το πρώτο της ενορχηστρωμένο κομμάτι και ελπίζει ο κόσμος να το αγαπήσει .

Την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό έκανε ο Γιάννης Λυκάκης ενώ το κομμάτι του βίντεο (Video Lyric) ο Νίκος Βλάχος. Είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη και οργανωμένη δουλειά καθώς μέχρι τώρα ανέβαζε τα τραγούδια της με την μορφή μιας ηχογράφησης κινητού με την κιθάρα της.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα μουσικά νέα της από το κανάλι μου στο Youtube “Kasandra Music” καθώς μπορείτε επίσης να την βρείτε και στο Facebook (Kasandra Braushi)

Και στο Instagram (@kasandrabraushi).