29 Μαρτίου, 2024

Καμουφλαρισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης βγήκε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Καμουφλαρισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης βγήκε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες

Λίγο καιρό μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο Πέτρος Φιλιππίδης πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με κρυμμένο πρόσωπο για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η τελευταία εξέλιξη που υπάρχει με την υπόθεσή του ηθοποιού ήταν η διαγραφή του από το ΣΕΗ. «Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είχε ειπωθεί τη μέρα που έγινε η συνεδρίαση.

Από τη στιγμή που βγήκαν στο φως οι καταγγελίες, ο ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, ωστόσο σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εμφανίζεται σε έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας.

Η δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης δημόσια εμφάνιση

«Μια φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μιλήσει ταπεινωτικά σε μια ηθοποιό και δεν είχα καταλάβει τον λόγο»

Μια αποκάλυψη έκανε συνάδελφος του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολιάζοντας τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Ο λόγος για τον Πάνο Σταθακοστόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΧΑΙ.

Η πρώτη σου μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που έγινες αναγνωρίσιμος στον κόσμο, ήταν στο Star με τη σειρά «Το κλειδί» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τι θυμάσαι από εκείνη τη συνεργασία;

Ναι, το 2000. Ήταν ο πρώτος μεγάλος πρωταγωνιστικός ρόλος που έκανα στην τηλεόραση. Πολύ ωραία δουλειά και είχε και τρομερή επιτυχία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε δει στην παράσταση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη «Άμλετ ο Β’» και αμέσως μετά με πρότεινε να παίξω στη σειρά «Το κλειδί». Η σειρά έσκισε και πήγε και δεύτερη χρονιά και ο κόσμος άρχισε να μου μιλάει και να με αναγνωρίζει στον δρόμο. Ωραία χρόνια και ωραίες στιγμές.

Πέτρος Φιλιππίδης Σταθακοστόπουλος

Άρα μου λες ότι χρωστάς την τηλεοπτική σου καριέρα στον Πέτρο Φιλιππίδη;

Ναι, αυτό δεν μπορώ να μην το πω. Ο Πέτρος ήταν αυτός που με επέλεξε τότε και μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση. Αυτό του το χρωστάω εννοείται. Όπως επίσης και το 2007 δουλέψαμε πάλι μαζί στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης». Αργότερα δουλέψαμε μαζί και στην Επίδαυρο και σε άλλες παραστάσεις.

Φαντάζομαι πως έχεις μάθει για τις καταγγελίες εναντίον τον Φιλιππίδη και ότι κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Όσο καιρό συνεργαζόσασταν είχες δει περίεργη συμπεριφορά του Πέτρου, απέναντι στις συμπρωταγωνίστριες του;

Μπροστά μου για να είμαι ειλικρινής δεν είχε γίνει τίποτα ακραίο. Πάνω στη δουλειά υπήρξαν στιγμές έντασης που πολλές φορές περνούσαν τα εσκαμμένα. Μια φορά θυμάμαι είχε μιλήσει ταπεινωτικά σε μια ηθοποιό και δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Δεν θέλω να σου αναφέρω περισσότερα.