19 Απριλίου, 2024

«Κάγκελο» η Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα – «Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια..» (Video)

«Κάγκελο» η Σκορδά με την ατάκα του Λιάγκα – «Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια..»

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στην Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, η οποία έκανε όλους τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια. Επίσης, η Φαίη Σκορδά φάνηκε να έγινε έξω φρενών με τους συνεργάτες της και δεν έκρυψε στιγμή τον εκνευρισμό της.

Αφορμή στάθηκε το πολύκροτο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt που σχολίασαν με το πάνελ τους, έπειτα από ένα βίντεο που προβλήθηκε.

«Α ρε Φαίη! Αντί να σφαχτούμε στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή», είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνη την πρώην σύζυγό του.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της δεν του απάντησε παρά μόνο τον κοίταξε όλο νόημα, ενώ οι συνεργάτες τους ξέσπασαν σε γέλια.

Διαφωνία Σκορδά-Λιάγκα: «Θέλεις να τα πω όλα;»

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής τους εκπομπής η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν μια μικρή διαφωνία. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια προανήγγειλε ότι σημερινός τους καλεσμένος θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου, ο επιστάτης της «Φάρμας».

Μάλιστα, θα αγωνιστεί στο πλατό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η Φαίη είπε πως θέλει να μπει και αυτή σε μια τέτοια διαδικασία. «Θα κάνει αγωνίσματα η Φαίη απ’ ότι δήλωσε. Ο λόγος σου Φαίη εντολή μου», σχολίασε ο παρουσιαστής με εκείνη να απαντά:

«Θέλεις να τα πω όλα; Επειδή εσύ φεύγεις νωρίς και εγώ χθες έμεινα στη σύσκεψη με την παραγωγή και την αρχισυντάκτριά μας, που έψαχναν να βρουν τους κορμούς και να τους τοποθετήσουν σωστά, είπα “γιατί θα παίξει ο Γιώργος και δεν με ενημερώσατε καν;”. Μου απάντησαν ότι ο άνδρας παίζει με άντρα και η γυναίκα με γυναίκα».

«Αν είναι γυναίκα αυτή που θα αποχωρήσει, θα παίξετε τη Δευτέρα. Τι θέλω και μιλάω;», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας. Ενώ, πυρ και μανία με τον Γιώργο Κοψιδά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος… δε μάσησε τα λόγια του για την αποχώρηση του ηθοποιού από το Survivor, αποκαλώντας τον ως υποκριτή και ψεύτη.