28 Μαρτίου, 2024

Kραουνάκης: «Ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του»!

Απίστευτος… «αυτοσχεδιασμός» του Σταμάτη Κραουνάκη στην κοπή πίτας των εργαζόμενων του ΥΠΠΟ

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Υπουργείου Πολιτισμού βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Κραουνάκης, προκαλώντας αντιδράσεις με τα τραγούδια που επέλεξε μέσω των οποίων θέλησε να δείξει τη θέση του σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου.

«Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του», συνέχισε ο ίδιος. Κάποιοι εργαζόμενοι του υπουργείου έσπευσαν να χειροκροτήσουν γελώντας, ενώ άλλοι πάγωσαν.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και δη την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα». Μάλιστα όταν κάποια στιγμή ακούστηκε ένα θόρυβος στο βάθος, ένα σούρσιμο, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Οι εναρκτήριοι στίχοι είναι «έα έα έα, να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ, αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μο@ν@ του». Αργότερα αναφέρθηκε στην τιμή του υπουργείου ενώ αναρωτήθηκε δυνατά «γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερα; Άσε καλύτερα μην τα πιάσω». Το επόμενο στιχάκι ήταν «δώστε μισθούς, στους αρχαιολόγους δώστε μισθούς» για να ξεσπάσουν αντιδράσεις από τους υπαλλήλους και να προσθέσει «σε όλες τις ειδικότητες δώστε μισθούς» πάντα τραγουδώντας.

Άδωνις Γεωργιάδης:

«Αυτή η εποχή της κρίσης απέδειξε τελικά τί ήταν ο καθένας σε αυτή τη Χώρα…εδώ ο Σταμάτης Κραουνάκης»

Με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τις δηλώσεις του γνωστού συνθέτη.