29 Μαρτίου, 2024

Jumbo: Τι απαντά ο Μπουγάς για τη διαφήμιση που προκάλεσε την οργή των vegans

Jumbo: Τι απαντά ο Μπουγάς για τη διαφήμιση που προκάλεσε την οργή των vegans

Jumbo: Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά ενόψει Πάσχα, ένα βίντεο που έχει προκαλέσει και αντιδράσεις από τους vegans, οι οποίοι δεν θεωρούν καθόλου αστείο το όλο concept της.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ερμηνεύει στη διαφήμιση του jumbo το «Φεγγάρι μου» με στίχους που έχουν «αλλοιωθεί», την ώρα που γύρω του στριφογυρνούν ιπτάμενα πασχαλινά αβγά, πλαστικές καρέκλες και λεμόνια αλλά και μια εντυπωσιακή καλλονή ντυμένη κουνελάκι, η οποία κάνει poledancing.

Στη διαφήμιση του Jumbo, ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα, ενώ τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου».

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Η διαφήμιση των Jumbo με τον Μπουγά διχάζει το Twitter: «Έργο τέχνης, ποίημα» – «Κακόγουστη, σιχαμερή»

Πέρα από τις αντιδράσεις των vegans, η συγκεκριμένη διαφήμιση δίχασε τους σχολιαστές στο Twitter.

«Μόλις είδα την πασχαλιάτικη διαφήμιση του #Jumbo. Μακράν η καλύτερη όλων των εποχών. Μπουγάς ο Πλανητάρχης», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ στο ίδιο κλίμα άλλοι ανέφεραν: «Διαφήμιση jumbo έργο τέχνης ποίημα λογοτεχνία υπερπαραγωγή μουσειακό κομμάτι» και «Είδα την διαφήμιση των #jumbo και μου έφτιαξε την διάθεση. Μπράβο».

Άλλοι πάλι τη βρήκαν κακόγουστη: «Γιατί, πότε το jumbo έκανε καλόγουστη διαφήμιση;» και «Η πασχαλινή διαφήμιση των jumbo είναι τόσο κακόγουστη και σιχαμερή όσο κι η μαύρη εποχή που ζούμε», είναι κάποια χαρακτηριστικά σχόλια.

Ακολουθούν κάποια σχόλια στο Twitter για τη διαφήμιση στα Jumbo