29 Μαρτίου, 2024

James Καφετζής: Το αστρονομικό ποσό που του ζητάει ο Acun Ilicali στο εξώδικο που έστειλε

James Καφετζής: Το αστρονομικό ποσό που του ζητάει ο Acun Ilicali στο εξώδικο που έστειλε

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Just the 2 of Us», ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, πως ένας από τους συμμετέχοντες έλαβε, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, εξώδικο από την Acun Media. Ο λόγος φυσικά για τον James Καφετζή του οποίου οι σχέσεις με τον Acun Ilicali, φαίνεται πως δεν είναι και οι καλύτερες.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Έλενα Πολυκάρπου, το εξώδικο έγινε αγωγή και ο Τούρκος παραγωγός ζητάει από τον πρώην παίκτη του «Survivor» το ποσό των 100.000 ευρώ.

Παράλληλα η δημοσιογράφος είπε πως ο James Καφετζής είχε υπογράψει με την Acun Media συμβόλαιο τριών ετών και όχι έξι μηνών.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ο James Καφετζής σχολίασε: «Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Τρία χρόνια είναι ο όρος να μην μπαίνουμε σε άλλο ριάλιτι, αλλά το J2US είναι φιλανθρωπικό. Ίσως αυτό παίξει κάποιο ρόλο. Αποχώρησα νωρίτερα από το Survivor γιατί πήρε παράταση το παιχνίδι. Ήξερα ότι θα πάει μέχρι τον Μάιο. Είναι σα να είσαι σε ένα μαραθώνιο, να βλέπεις το τέλος και ξαφνικά να σου λένε να τρέξεις κι άλλα χιλιόμετρα»