18 Απριλίου, 2024

James Καφετζής: Οι πρώτες του δηλώσεις, η φιλία με τον Μπάρτζη και οι κόντρες στο Survivor 4

James Καφετζής: Οι πρώτες του δηλώσεις, η φιλία με τον Μπάρτζη και οι κόντρες στο Survivor 4

 

Για τον James Καφετζή, η συμβίωση δεν ήταν το δυνατό του σημείο στο «Survivor 4»

Έπειτα από 136 μέρες στο «Survivor 4», ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και μπορεί πριν μπει στο παιχνίδι να δήλωνε ότι έπαιρνε στη ζωή του αυτό που ήθελε, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει το έπαθλο του «Survivor».

Στο παιχνίδι είχε βρει το alter ego του στο πρόσωπο του Νίκου Μπάρτζη. «Αυτό που θα με δυσκολέψει πιο πολύ θα είναι η συμβίωση με τους υπόλοιπους» είχε δηλώσει ο νεαρός παίκτης στην κάμερα του «Love it» πριν μπει στο παιχνίδι και όπως ο ίδιος είχε προβλέψει, η συμβίωση δεν ήταν το δυνατό του σημείο. Αφού, εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες, είχε πολλά προβλήματα.

Ο 24χρονος πρώην παίκτης μένει στη Ρόδο και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν από δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Ένα από τα πράγματα που του έλειψε στο «Survivor» ήταν το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία και το κουτσομπολιό. Η ασυλία ήταν το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορούσε να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.